Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Otazka pro e-pneu
Jaky rafek z vaseho sortimenu a za jakou cenu mi nabidnete na Audi Allroad 2.7 Biturbo.
Upresnujici info: 5/112, 57,1,
Moznost 1. 6,5x16 ET 16, Moznost 2. 7,5x17 ET 25. Potrebuju 16ky.
Ve vasem sortimentu na toto auto nic neni.
Uvedene hodnoty jsou tovarni.
Predem diky za odpoved. -
"-- skrytý --" 20.05.02 22:10
« Pneu na tezky vuz, MPV ...
Mozna to zni hloupe, ale neni mi jasne, co to znamena, kdyz nekdo inzeruje, ze (volne interpretovano) "pneumatiky byly specialne vyvinuty pro MPV" (Pirelli P6) ci ze "pneu je urcena pro tezke vozy jejichz ridici se nechteji vzdat zazitku rychleho prujezdu zatackou" (Avon ZV-1). Doposud jsem se domnival, ze rozhoduje index dovoleneho zatizeni a hotovo! Ozve se mi nekdo, kdo s tim ma osobni zkusenosti a muze srovnat vlastnosti ruznych pneu prave na MPV. Nerad bych se dopustil fatalni chyby pri vyberu: napr. jsem byl varovan pred koupi Conti Premium Contact na vuz kategorie MPV! Takze to zatim odkladam - to, ze se clovek spletl pri vyberu pneu, je mu totiz pripominano kdykoli vozem jede, a to po dobu peknych par (desitek) tisic km...
[odkaz]
jinak dle ET u vyrobcem doporucenych rozmeru je jasne, ze uvazuje pouziti sirsich rafku s vyssim ET a tim padem dosazeni stejne "vzdaloenosti od blatniku"...proto doporucujeme samozrejme i rozmery 7x16 7,5x16 7x17 7,5x17 8x17 - vyber je znacny - obzvlaste velmi hezke jsou rafky RONDELL 64 a 76 , kt.jsou podobne orig.AUDI