Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.02  13:51

« to campagnolo - Re: Otazka pro e-pneu

alu trafky vhodne pro AUDI jsou zde:

[odkaz]

jinak dle ET u vyrobcem doporucenych rozmeru je jasne, ze uvazuje pouziti sirsich rafku s vyssim ET a tim padem dosazeni stejne "vzdaloenosti od blatniku"...proto doporucujeme samozrejme i rozmery 7x16 7,5x16 7x17 7,5x17 8x17 - vyber je znacny - obzvlaste velmi hezke jsou rafky RONDELL 64 a 76 , kt.jsou podobne orig.AUDI
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.02  13:49

« to e-pneu - ujetý nápad

Ad absurdum, daly by se 195/40R16 CSC2 použít na mou Fabii? Nevíte, jaké mají LI potažmo jsou-li RF?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.05.02  13:43

« to Huf - Re: Další otazka pro e-pneu

195/50 R15 1814mm 100,0%
    195/40 R16 1772mm 97,7%
    195/45 R15 1753mm 96,6%
    165/65 R14 1795mm 99,0%
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.02  11:22

« Další otazka pro e-pneu

Potřeboval bych zpočítat obvod a odchylku od 195/50R15 na pneu 195/40R16, 195/45R15 a 165/65R14. Kámošovi na Clio II.

Díky so much.
  • 00 Reagovat !

foto

21.05.02  11:01

« Otazka pro e-pneu

Jaky rafek z vaseho sortimenu a za jakou cenu mi nabidnete na Audi Allroad 2.7 Biturbo.
    Upresnujici info: 5/112, 57,1,
    Moznost 1. 6,5x16 ET 16, Moznost 2. 7,5x17 ET 25. Potrebuju 16ky.
    Ve vasem sortimentu na toto auto nic neni.
    Uvedene hodnoty jsou tovarni.
    Predem diky za odpoved.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.02  08:55

« Re: to: rbaron

to ladao: V poho... Na zabarvení hlasu přece máme ty xichtíky :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.02  07:59

« to ladao

Tak to asi ne ;o)
  • 00 Reagovat !

foto

21.05.02  06:49

« to: rbaron

rbarone jako srandu jsem to pochopil a jako srandu jsem to napsal.V tom psaným projevu néní poznat zabarvení hlasu. Možná tam mohlo být dopsáno "chicht" ale to by bylo moc jasný. No a huf se jako obvykle chytil na špek.
  • 00 Reagovat !

foto

21.05.02  06:46

« to : Huf

Hufe je vidět, že jsi se asi jako obvykle vyspal špatně ty, jelikož jsi se chytil na háček, no a vo vo vovotom to přeci je....
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.05.02  22:10

« Pneu na tezky vuz, MPV ...

Mozna to zni hloupe, ale neni mi jasne, co to znamena, kdyz nekdo inzeruje, ze (volne interpretovano) "pneumatiky byly specialne vyvinuty pro MPV" (Pirelli P6) ci ze "pneu je urcena pro tezke vozy jejichz ridici se nechteji vzdat zazitku rychleho prujezdu zatackou" (Avon ZV-1). Doposud jsem se domnival, ze rozhoduje index dovoleneho zatizeni a hotovo! Ozve se mi nekdo, kdo s tim ma osobni zkusenosti a muze srovnat vlastnosti ruznych pneu prave na MPV. Nerad bych se dopustil fatalni chyby pri vyberu: napr. jsem byl varovan pred koupi Conti Premium Contact na vuz kategorie MPV! Takze to zatim odkladam - to, ze se clovek spletl pri vyberu pneu, je mu totiz pripominano kdykoli vozem jede, a to po dobu peknych par (desitek) tisic km...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…