Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 22.05.02 14:03
« to campagnolo
1) termin "oficialni schvaleni" je pomerne zavadejici - vsichni vyrobci alu rafku davaji pouze doporuceni (dle TUV) pro dany typ auta, ovsem nikdo Vam nezaruci, zda jste si nevybral spatny rozmer alu rafku (resp.rozmer, kt.se Vam nevejde do blatniku)...samozrejme ze jsou i konkretni modely, kt.se dodavaji do prvovyroby, ale ty bohuzel temer nikdy nejsou k dispozici v sekundarnim prodeji (pouze u ofic.distributora znacky za x-nasoubnou cenu jako nahradni dil)
2) pokud si dobre vzpominam, rec byla o RONDELL-www.rondell.de (nikoliv o RONAL) -
« To E-Pneu
Vazene E-pneu, toto je odpoved od Ronalu z nemecka. Zkuste mi to nejak rozumne vysvetlit. Bud strilite od pasu vy, nebo Nemci. "Sehr geehrter Herr XXX,
leider haben wir für das gewünschte Fahrzeug keine Räder im Programm.
Bitte senden Sie bei einer Rückantwort immer diesen Anhang mit.
Mit freundlichen Grüßen
RONAL GmbH
i.A. Silke Kreischer"
-
"-- skrytý --" 22.05.02 07:50
« Re: to campagnolo - Re: Otazka pro e-pneu
neni mozne, ze jste nemohl najit RONDELL v aplikacnim katalogu (musite zajet az uplne dolu, pripadne dat "reload/obnovit", aby se vam nacetla cela stranka)...dle [odkaz] nebo [odkaz] si muzete vyzkouset, jak vybrany design vypada primo na aute (totozne s AUDI A6)...dale dle www.ronal.de (po kliknuti na "designcenter") si po vybrani muzete zobrazit (primo na AUDI Allroad) doporucene rafky, kt.na Vas automobil 100% pasuji! -
« Re: to campagnolo - Re: Otazka pro e-pneu
Dekuji za odpoved. V dane rozteci mi vase stranky zadne Rondelly vubec nevygenerovaly. Pokud chci
16´ky a normalni je sirka 7.5, pak vychazim z ET pro 17´, kde je k teto sirce schvaleno ET 25.
Takze by to mohla byt kola 7.5x16 s ET 25. Mate takova? Pokud je et vyssi 30,35,40 etc, leze rafek dovnitr. Zarucite mi ze rafky s takovymto et nebude drhnout o pneuhydraulicke (siroke) tlumici jednotky? Ktery z vasich vyrobku ma primo certifikaci na Audi Allroad?