Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

23.05.02  13:18

« Re: Dotz

Hm.. LeMansy jsou fakt koží... (o: a je super, že maj substitut v sortimentu e-pneu, kde jsou lidský ceny (nebo aspoň lidštější, hihi). Ale na Dotz Jarama(Jamara?) asi obdobu nevíte, že ne. Nebo jo?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.02  09:50

« Re: to rbaron

To rbaron: 100% souhlasím,design DOTZ Le Mans je super, právě proto jsem si vybral ALUTEC ZERO, bohužel již na ně čekám měsíc a stále nic....:-(((((
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.02  09:29

« To e-pneu

Jeste stale nemam odpoved na prispevek c. 2179
    Jedna se stale o 16ky
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.02  09:13

« To e-pneu

Tak tady je odpoved na 16´ky od Rondellu:
    Hallo,
    aus unserem Programm leider nicht,
    mfg, MVS
    Co mi poradite ted? ted si vemte ze bych dal na vase nepodlozena jista tvrzeni, vzali by jste si pak disky se stopama po obuti a dotazeni sroubu v plne vysi zpet?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.02  07:48

« to rbaron

DOTZ LeMans se hodne podobaji napr. ALUTEC Zero, ATS DTM Comp. a ZENDER Dynamic
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.05.02  07:44

« Re: to e-pneu

CSC2 195/40 R16 se dle nasi databaze dela prave pouze RF (rychost ZR), jinak pak pripada jeste v uvahu DUNLOP SP9000 se stejnymi parametry (btw.nechtelo by to spis rozmer 195/45 R16?, ale v tom se nedela CSC2...)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.02  19:01

« Re: to e-pneu

to Huf: Ale například kola Dotz Le Mans jsou svým designem naprosto jedinečná a všechna ostatní mají buď zaoblené nebo zapuštěné loukotě a tohle jsou podle mě jedny z nejhezčích kol.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.02  17:28

« to e-pneu

Klid. Alcar nemá zdaleka tak obsáhlý sortiment, jako Vy a ceny, to už je úplně jiná. Od té doby, co jste Vy, tak nemám ohledne volby dodavatele pneu + al. disků, o čem přemýšlet.

BTW, je ta CSC2 195/40R16 RF? Je to myslím solidní tunungový rozměr na Fabii i Clio, ale pokud není RF, tak neunese váhu TDI. O to mi jde.
  • 00 Reagovat !

foto

22.05.02  16:30

« to e-pneu.

Tak hledal jsem na Rondellu. Pro Allroad 2,7 mi to vygenerovalo jenom jednu moznost v 17´.
    Poslal jsem tam jeste pisemne dotaz, tak uvidime.
    Jinak standartne je pro klasickou A6ku rozmer:
    7x16 ET 45 a 7,5x17 ET43. To neni vubec stejny.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.02  15:31

« Re: to kazan

škoda přeškoda, ty kola fakt žeru..mám je v 15" ...a chtěl bych větší brášky, časem... no neva, díkes...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…