Pneumatiky
« to e-pneu
Dekuji za snahu a trpelivost. Snad se situace do
pozimu zlepsi, jelikoz to chci na zimaky.
Kdyby byly, koupil bych je hned.
Na sit Audi jsem se samozrejme obratil hned na zacatku. Ale 12000,- za kus se mi opravdu davat nechce.
Nechame to ted byt a pozdeji uvidime.
Diky -
"-- skrytý --" 24.05.02 12:57
« to campagnolo
Zdravim, tak dle vyjadreni dodavatele aktualne nejsou v nabidce alu rafky, ktere jsou "doporucene" primo pro AUDI Allroad (budeme se i nadale snazit ziskat dalsi informace primo od vyrobcu alu rafku)...budete se zrejme muset obratit na orig.distribuci AUDI -
"-- skrytý --" 24.05.02 07:37
« to campagnolo
"SYSTEM NOPRBLEM" ? - to co znamena, ze jsou dle katalogu kola pro dany vuz doporucena, jsem jiz vysvetlil nize-doufam, ze se to da pochopit...pokud vznikne nejaka debata nad problematickym rozmerem, budeme se snazit zjistit presne informace (od vyrobce/distributora)...nicmene nevidim duvod, abychom kazdy dotaz (radove desitky denne) museli podle Vas konzultovat s vyrobcem v Nemecku (upozornuji, ze nabizime 44 znacek!!!) -
« Re: to campagnolo
Od Rondellu mi prisla negativni odpoved i na dotaz jestli se tam daji dat kola jimi na jejich Webu pro Allroada doporucena. Jedna se o 17ky.
Hallo,
leider nein, auch 69 nicht,
mfg, MVS
Na otazku "oficialniho rekneme doporuceni vyrobce" potrebuji znat odpoved ANO, NE.
System pokus omyl se da praktikovat, kdyz mi ke garazi privezete vytipovany sortiment a muzeme zkouset co se tam vleze. Pokud jste ale nemeli jistotu hned od zacatku, nemeli jste nabizet system NOPROBLEM a zeptat se v Nemecku hned nazacatku. No jsem zvedav co tom nakonec pujde, jestli vubec.
hezky vikend