Pneumatiky
« 14" gumy na Feldu
Prosím poraďte mi, neb jsem z toho už na palici. Chci si koupit gumy na Feldu 175/60R14 a stačí "T". Mám možnost Pirelli P4000, které prý super drží, ale z nezaručených zpráv mám, že se brzy sjedou. Další možnost jsou GoodYear GT3, ale tam prý hrozí, že budou dělané v Polsku (Debica) a budou stát za ... Nemám se na všechno vyprdnout a koupit Barum Brillant? Je ten rozdíl opravdu tak velký? Cenově to dělá skoro 400,- na kole. -
« BARUM - Made in Portugal
Myslel jsem si, že koupí pneumatik BARUM také podpořím český průmysl, ale když jsem teď umyl zimní pneumatiky "Polaris", zjistil jsem, že byly vyrobeny v Portugalsku!? Takže žádný český výrobek!
Také jsem tam už nenašel ani výrobní číslo pneumatiky, které na českých Barumkách tuším, že bývalo.
Web www.e-pneu.cz znám, takže jsem si dal dohromady, že asi víte o čem je řeč a nepodceňuji Váš názor, ale narovinu. Na 99% nebudu nakupovat u Vás, ale v normálním kamenném obchodě, kde mi nabízí velmi obdobné ceny. Můžete mi při vědomí, že ze mne kšeft nebude odpovědět znovu na můj dotaz? Pokud mi někdo řekne, že je rozdíl opravdu patrný, jsem ochoten ty peníze do toho vrazit, ale nerad bych si koupil super gumy a pak jejich výhody díky jízdním vlastnostem Feldy jako takové nevyužil.
A ještě mne napadla možnost. Kupuji současně i disky, takže uvažuji i o kolech 175/65R13. Co si o tom myslíte. Přece jen 13-ky gumy i disky jsou trošku levnější a při čtyřech kolech to už dělá několik tisíc. Díky moc za každé info.