Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

13.06.02  06:10

« Re: to rkolbabek - Re: 175/60 R14

To e-pneu.cz: O těch doporučovaných gumách nepochybuji. Jsou určitě super. O Conti PC dokonce uvažuji, ale v podstatě to nebyla odpověď na můj dotaz. Jste si vědom toho, že to chci na Felicii bez tuningu? (Mám tam jenom ŘJ od Cimbu a jinak vůbec nic) Já se ptal, jestli poznám rozdíl mezi GY GT3 nebo Pirelli P4000 v "T-čku" za řádově 2400,- a Barum Brillant a Vy mi začnete nabízet gumy v "H-čku" ještě o další 400-800Kč dražší.
    Web www.e-pneu.cz znám, takže jsem si dal dohromady, že asi víte o čem je řeč a nepodceňuji Váš názor, ale narovinu. Na 99% nebudu nakupovat u Vás, ale v normálním kamenném obchodě, kde mi nabízí velmi obdobné ceny. Můžete mi při vědomí, že ze mne kšeft nebude odpovědět znovu na můj dotaz? Pokud mi někdo řekne, že je rozdíl opravdu patrný, jsem ochoten ty peníze do toho vrazit, ale nerad bych si koupil super gumy a pak jejich výhody díky jízdním vlastnostem Feldy jako takové nevyužil.
    A ještě mne napadla možnost. Kupuji současně i disky, takže uvažuji i o kolech 175/65R13. Co si o tom myslíte. Přece jen 13-ky gumy i disky jsou trošku levnější a při čtyřech kolech to už dělá několik tisíc. Díky moc za každé info.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.02  15:08

« to rkolbabek - Re: 175/60 R14

doporucuji (velmi dobre jizdni vlastnosti):

CONTINENTAL Premium Contact 2.758

nebo PIRELLI P6000 2.666

nebo GOODYEAR Eagle Ventura 3.204
  • 00 Reagovat !

foto

12.06.02  08:31

« 14" gumy na Feldu

Prosím poraďte mi, neb jsem z toho už na palici. Chci si koupit gumy na Feldu 175/60R14 a stačí "T". Mám možnost Pirelli P4000, které prý super drží, ale z nezaručených zpráv mám, že se brzy sjedou. Další možnost jsou GoodYear GT3, ale tam prý hrozí, že budou dělané v Polsku (Debica) a budou stát za ... Nemám se na všechno vyprdnout a koupit Barum Brillant? Je ten rozdíl opravdu tak velký? Cenově to dělá skoro 400,- na kole.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.02  10:06

« Re: BARUM - Made in Portugal

A na mojich Made in France.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.06.02  20:00

« Re: BARUM - Made in Portugal

No, něco na tom bude. Na mých Polariskách je Made in Norway ...

Karel

• 00 Reagovat !

foto

07.06.02  12:31

« Rozdíl

Může mi někdo vysvětlit - srozumitelně, technický (konstrukční) rozdíl mezi radiálními a diagonálními pneumatikami? Předem díky
    rastok@volny.cz
  • 00 Reagovat !

foto

06.06.02  14:16

« Slick

Pratele, potrebuji sehnat jete slicky 15" nejlepe extremne mekkou smes. Dekuji predem za kazdou informaci.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.02  16:49

« new loyaut

prosim o kritiku "malinke" upravy uvodni stranky e-pneu.cz
  • 00 Reagovat !

foto

27.05.02  16:07

« BARUM - Made in Portugal

Myslel jsem si, že koupí pneumatik BARUM také podpořím český průmysl, ale když jsem teď umyl zimní pneumatiky "Polaris", zjistil jsem, že byly vyrobeny v Portugalsku!? Takže žádný český výrobek!
    Také jsem tam už nenašel ani výrobní číslo pneumatiky, které na českých Barumkách tuším, že bývalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.05.02  07:47

« to campagnolo

Ok, jak budeme vedet vice, urcite se ozveme!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…