Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: to kdo - Re: dotaz
počkej a to jako myslíš ? [odkaz] nebo bez toho http ? :)) BTW asi brzdo otec objedná nějaké pneu, tak jsem ho nasměroval k vám ? Dostanu nějakou dealerskou marži ? Koupí nějaký 2ks 225/55/16 tak aspoň pětikilo by se šiklo. Nasměroval jsem k vám u člověka co mu ukradli ze Subaru Legacy všechny kola a chtěl nové, volal vám ? Koupil něco ? -
« Re: to kdo - Re: dotaz
to e-pneu.cz: Já vím, že větší ráfek je lepší, ale... Mám obyčejného diesela, žádné velké lítání a navíc mám 14" hliníkáče, které se mi líbí i když na rezervě mám 205/55x15, kterej je taky vzhledově povedenej. Upřesni mi, prosím Tě, tu web adresu.
Díky. -
« Re: dotaz
to kdo: Mám pocit, že se na E30ky dávaly běžně a z továrny 205/50/16. Ty vypadají o hodně líp. U takových kol, o jakých mluvíš, bych to vůbec neřešil. Já mám na svým třiapůllitrovým bávu 195/70/14!!! Taková drzost a hnus! Ale s těma jsem to dostal a jelikož mají dobrý vzorek, rozhodl jsem se je dojezdit. Potom počítám 225/45/17 vpředu a 245/40/17 vzadu. Možná i osmnáctky. Ale mezi čtrnáctkama a šestnáctkama je opravdu VELKEJ rozdíl :o)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Jinak mě napadlo. Jste schopni dodávat pneumatiky s bočním pruhem v bílé barvě ? Tak trochu mám společnýho s www.usmotors.cz samozřejmě po vás nechceme aby byla tahle kusovka standardně skladem, ale v zda jste zajistit dodatelnost za rozumné ceny. Ono totiž se dají na naše miláčky použít i normální gumy, jenže americká auta mají prioritu maximální komfort a tak např rozměr u letních pneu 215/70/15 je u nás nesehnatelný. Atd.. mohla by proběhnout nějaké zajímavé spolupráce. Nicméně z komerečního hlediska bych to viděl tak na 4 ks gum za rok... :)
Na druhou stranu jsem tyhle WSW (White-Side-Wall) pneumatiky viděl na Hondě HR-V a ve spojením s elektrony to bylo velmi elegantní. Možná to bude hit, a pak to bude mít každá Octavka :-) No nic, to já jen tak o šíři sortimentu.