Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« to e-pneu
Nic se neděje! Výběr máte velký. Neotravujte se s tím. Uvažoval jsem o 17", ale na druhé straně si říkám, zda-li mi to tolik pomůže. Raději hodím na předek kompletní brzdy z RSka (drážkované kotouče 313mm, brzdiče a desky Feroda 2000). Mám rád pocit přebržděnosti. Tento upgrade ale bude pouze v případě, podaří-li se upgradovat engine na 170PS, což je reálné tak na 85%. Zatím Dík. Pokud nebude Falken, testnu Toya. -
« Re: to ace2
Kterou máš na mysli ? Cadillaca, 607, nebo Vettu ? Ono se teď těch auto sešlo poněkud více, tak nevím kterém mluvíš. No a v rámci byznysu chci prachy za každou službu, nejsem dobročinná organizace. Mno, a tebe prozradí dým a saze tak co že jo :-) Škoda, že člověm musí dělat kompromisy. To já si jezdím bud v maximálním pohodlí a tichu za dobrý provozní náklady, nebo zadarmo v lusuxu, a hluku, nebo za velký provozní náklady ve sportu bez kompromisu. Pravda poslední dvě nejsou tak zcela v mém majetku... to se přiznat musí.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!