Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  10:14

« pikachu

BARUM - správně!
  • 00 Reagovat !

foto

08.07.02  09:28

« Defekt pri 100 km/h

V poslednom case sa stalo viac vaznych nehod sposobenych defektom za jazdy pri vyssich rychlostiach. Nemate s tym niekto skusenosti ?
    Ako sa treba spravat ? Pomoze ABS,ESP ?
  • 00 Reagovat !

foto

08.07.02  09:10

« to e-pneu.cz

Používám prohlížeč Opera, který je třetím nejpoužívanějším prohlížečem a kromě testů není na úvodní stránce jediný odkaz!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  08:26

« Re: Trošku námětů k webu

2 ambit> Tak jestli myslíš to menu nahoře, tak to mi na škodováckém webu (kde je stejným stylem) trvalo dost dlouho, než jsem přišel na to, že nemůžu kliknout na nápis, ale že se musí ukazovat na tu část volného pole vpravo. Jinak mám taky IE 6.0. Tom B.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  06:33

« Re: BARUM = BAťa, RUbena, Matador

BAťa,RUbena a Mitas, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  03:49

Snad ne změna kvůli mě?! Zkuste si I. Explorer 6.0.2600.0000, vaše dynamická menu moc nebere... Nebo mám cghybně něco já?

Mimochodem, pro4 tam nem8te 68dn0 yimn9 gumz v nab9dce?

• 00 Reagovat !

foto

08.07.02  03:44

« BARUM = BAťa, RUbena, Matador

Vite nekdo, jak vznikla zkratka-znacka BARUM?

Ze slov: BAťa, RUbena, Matador, si to takto navrhla Eliška Junková (ano, ta automobilová závodnice), která dělala po válce v bussinesu s Baťou i s gumami (pneumatikami).

Věděl jste to někdo? :-)

• « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  03:40

« Re: Octavia 195/65 R15 91V

Diky za doporuceni, v testech se moc nevyznam.

Napr. Conti SuperContact jsou dost mizerne gumy (a na trhu vubec nejsou, jen Skoda je montuje na nova auta), snad jsou ty SportContact }pardon, Premium Contact] lepsi.?

To Bridgestone RE720 205/60 ma stejny obvod kola jako 195/65? Jelikoz to je asi sirsi (205mm), a v technicaku to neni uvedeno, tak bych to asi neriskoval, tolik o tom zase nevim, co myslite? A take sirsi gumy = jina prilnavost, muzete klidne povykladat zkusenosti nebo odkaz na cislo prispevku, kde se o tom pise.

Mimochodem, zkuste jeste prosim uvest, kolik km se na tech Vami doporucenzch gumach tak ujede do ojeti...

Pripadne, pokud chcete, doporucte nejake nejlepsi reseni pomer cena/uzitek na zimu (vcetne disku, klidne plechacu). Dekuji,.

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.07.02  01:31

tak na cast nametu jsme se snazili zareagovat ihned, zbytek se budeme snazit doplnit casem...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.07.02  00:00

diky za cenne namety/rady-budeme se snazit v pokud mozno co nejkratsim case na toto reagovat...

na pristi tyden chystame zprovozneni vyhledavani alu dle automobilu a taktez zprovozneni aplikace u konkretniho rafku! uvitame tedy i napady/pripominky k tomuto tematu...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…