Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Trošku námětů k webu
2 ambit> Tak jestli myslíš to menu nahoře, tak to mi na škodováckém webu (kde je stejným stylem) trvalo dost dlouho, než jsem přišel na to, že nemůžu kliknout na nápis, ale že se musí ukazovat na tu část volného pole vpravo. Jinak mám taky IE 6.0. Tom B. -
« BARUM = BAťa, RUbena, Matador
Vite nekdo, jak vznikla zkratka-znacka BARUM?
Ze slov: BAťa, RUbena, Matador, si to takto navrhla Eliška Junková (ano, ta automobilová závodnice), která dělala po válce v bussinesu s Baťou i s gumami (pneumatikami).
Věděl jste to někdo? :-) -
« Re: Octavia 195/65 R15 91V
Diky za doporuceni, v testech se moc nevyznam.
Napr. Conti SuperContact jsou dost mizerne gumy (a na trhu vubec nejsou, jen Skoda je montuje na nova auta), snad jsou ty SportContact }pardon, Premium Contact] lepsi.?
To Bridgestone RE720 205/60 ma stejny obvod kola jako 195/65? Jelikoz to je asi sirsi (205mm), a v technicaku to neni uvedeno, tak bych to asi neriskoval, tolik o tom zase nevim, co myslite? A take sirsi gumy = jina prilnavost, muzete klidne povykladat zkusenosti nebo odkaz na cislo prispevku, kde se o tom pise.
Mimochodem, zkuste jeste prosim uvest, kolik km se na tech Vami doporucenzch gumach tak ujede do ojeti...
Pripadne, pokud chcete, doporucte nejake nejlepsi reseni pomer cena/uzitek na zimu (vcetne disku, klidne plechacu). Dekuji,. -
"-- skrytý --" 07.07.02 00:00
« Re: Trošku námětů k webu
diky za cenne namety/rady-budeme se snazit v pokud mozno co nejkratsim case na toto reagovat...
na pristi tyden chystame zprovozneni vyhledavani alu dle automobilu a taktez zprovozneni aplikace u konkretniho rafku! uvitame tedy i napady/pripominky k tomuto tematu...