Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

23.07.02  01:53

« Jaké pneu

Já kladu důraz na kvalitu pneu. Jakou byste mě doporučili pro rozměr 175/50-70 R13, 195/65 R15 a 225/45 R17.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.02  12:59

« Re: Barum vs. ostatni

(Ty) Pokrok dorazil i k nam. Vzhledem k tomu ze jsi se ptal po H hackach, jednalo se o max. predlonskou zimu (00/01). Driv je Barum nedelal. Ja se po nalepkach shanel v zime (98/99) a nikde nebyly. Zajiste je pomalejsi guma nez auto velky handicap. Zvlaste na proschle dalnici. No a stitek na plexiskle kaplicky je taky neesteticky.
    Nicmene je to alternativa, rozsireni moznosti a o to tu jde.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.02  12:13

« Re: Barum vs. ostatni

to: campagnolo nevím jak ty(nebo Vy?)ale já se s těmi nálepkami setkal a v poměrně malým, ale dobrým pneuservisu u nás. Chtěl jsem na služební Octávku 2,0 zimní Barumy v "Háčku" a zrovínka je neměli a nabídli mi je v Téčku s tím, že mi vylepí příslušnou nálepku a že to tak dělá více lidí aby nemuseli kupovat na zimu dražší gumy. Slušně jsem je odmítnul s tím, že by mě asi můj šéf vyhodil za to co mu tam lepím na palubku, když to má maximálku 198 km/hod On tak totiž jezdí po dálnici běžně i v zimě když je suchá.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.02  11:38

« Re: to campagnolo

Po dvoumesicnim cekani, dost tragicky vysledek.....Podlozky na zimu....To budu asi jedinej v CR.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.02  20:55

« to campagnolo

takze nakonec to budou DEZENT C s podlozkama...?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.02  14:57

« to campagnolo

Napodobne.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.02  14:25

« Re: To e-pneu

:-) POHODA! Vojak se stara, vojak ma. Preji pekny vikend!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.02  13:40

« Re: chybicka

Kolega vse vyrizoval u nekolika dodavatelu...nezlobte se, ale obesilat mailem kazdeho vyrobce pro kazdy jednotlivy dotaz neni bohuzel v nasich silach!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.02  12:54

No vidite, ja cekal ze snahu korespondovat projevite spis vy. V tomto ohledu ja vas obdivovat nemohu....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.02  10:54

obdivuji Vasi peclivou snahu o korespondenci s vyrobcem...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…