Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Pro e-pneu
Uz jste tady probrali snad vsechny pneu co jich je na svete , jenom jedna znacka tedy moc na pretres neprisla Jsou to pneu NOKIAN (hlavne by me zajimal nazor na zimni) ktere jsou podle mne jedny z nejlepsich (zimni) dle me vlastni dlouholete zkusenosti ! Cenou to urcite nebude , jsou tak nekde na stredu , tak proc je pouziva tak malo lidi ? Ze by byli barumky a podobne * lepsi ?? -
Ano 175/70x14 a 185/65x14 jsou co do obvodu skoro to same. Ale pri co nelpresnejsim zachovani obvodu by tam melo prijit to co jsem psal. Ovsem 195/50x15 tam dat taky muses, obrovsky rozdil to neni (obvodove). Ale auto bude nepatrne ukazovat vetsi rychlost nez ve skutecnosti pojedes. Jo a priprav se, ze Ti to ve vyjetejch kolejich pri teto sirce a profilu bude tahat za volant.
Ja osobne bych tam dal 205/50x15. -
No originál je v TP 185/65 R14,ale je tam zápis alternativní pneu 175/70 R14 no a já bych tam chtěl dát 195/50 R15,které momentálně mám skoro nové.Cca 1500km!Nechám si je klidně zapsat to není problém :-) Ale mi jde spíše než o papíry o praxi.Zda to není moc velký rozdíl kdybych je tam dal?Jinak děkuji za info.teoreticky budou trošičku menší...ale co jinak? -
« Zimní pneu v kategorii H a V
Loni zde byly hodně chválené Conti TS 790, ale mě to vychází spíše na Dunlop M3 či Pirelli snowsport. Počítám s ježděním po Praze a na Vysočinu /občas/. U Renocaru silně chválili Goodyear QW-3. Překvapilo mě, že v testech zimních gum propadají Micheliny. Ale k nějakému dotazu - je avízo, že by se objevila nějaká nová guma, nebo mohu vycházet z testů uveřejněných loni a podle toho vybírat ?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Je to jako by se auto ridilo samo. Jednoduse kola zapadnou do koleji a nechce se jim ven. Takovy usek je mezi Ulibicema a Jicinem. Ale po republice je takovejch vic. Kdyz to necekas, tak se leknes a nevis co se deje. je to jakoby ti nekdo tahal za volant.