Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

08.08.02  16:43

« Re: Pro e-pneu

Jasny, dal bych tam taky to co je momentalne v dome. To tahani je oproti uzsim gumam znatelne ve vyjetych kolejich. Servo na tom vubec nic nezmeni.
    Je to jako by se auto ridilo samo. Jednoduse kola zapadnou do koleji a nechce se jim ven. Takovy usek je mezi Ulibicema a Jicinem. Ale po republice je takovejch vic. Kdyz to necekas, tak se leknes a nevis co se deje. je to jakoby ti nekdo tahal za volant.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.02  16:33

Jak to myslíš tahat za volant?je u toho "tahání" taky rozdíl zda mám posilovač či né?
    No při dalši koupi bych tam dal ty 205,ale teď jsem koupil auto a ty co mám mají najeto málo,takže je to k ničemu je vyhodit.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.02  16:15

Uz jste tady probrali snad vsechny pneu co jich je na svete , jenom jedna znacka tedy moc na pretres neprisla Jsou to pneu NOKIAN (hlavne by me zajimal nazor na zimni) ktere jsou podle mne jedny z nejlepsich (zimni) dle me vlastni dlouholete zkusenosti ! Cenou to urcite nebude , jsou tak nekde na stredu , tak proc je pouziva tak malo lidi ? Ze by byli barumky a podobne * lepsi ??
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.02  13:47

Ano 175/70x14 a 185/65x14 jsou co do obvodu skoro to same. Ale pri co nelpresnejsim zachovani obvodu by tam melo prijit to co jsem psal. Ovsem 195/50x15 tam dat taky muses, obrovsky rozdil to neni (obvodove). Ale auto bude nepatrne ukazovat vetsi rychlost nez ve skutecnosti pojedes. Jo a priprav se, ze Ti to ve vyjetejch kolejich pri teto sirce a profilu bude tahat za volant.
    Ja osobne bych tam dal 205/50x15.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.02  12:02

No originál je v TP 185/65 R14,ale je tam zápis alternativní pneu 175/70 R14 no a já bych tam chtěl dát 195/50 R15,které momentálně mám skoro nové.Cca 1500km!Nechám si je klidně zapsat to není problém :-) Ale mi jde spíše než o papíry o praxi.Zda to není moc velký rozdíl kdybych je tam dal?Jinak děkuji za info.teoreticky budou trošičku menší...ale co jinak?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.02  11:06

Je-li 175/70x14 rozmer uvedeny v TP, pak at jz jako schvalena nebo neschvalena alternativa tam patri 205/50x15, pripadne 195/55x15.
  • 00 Reagovat !

foto

08.08.02  08:56

« Pro e-pneu

Mám měnší dotaz.Mám od Vás koupeny pneu RE720 195/50 R15 a chtěl bych je dát na auto kde teď jsou 175/70 R14 84T je to možné? Nechce se mi RE720 měnit,jsou super.Předem děkuji za info.S pozdravem...spokojený zákazník :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.02  19:42

« Re: Vhodné pneu pro Ford Sierra

myslim, ze o BARUM bylo receno hodne-jak jsou na tom nove Bravuris, to bohuzel nevim...rozhodne to bude asi financne nejlepsi volba...zda bude nejlepsi pomer kvalita jizdnich vlastnosti vuci cene, tot otazka?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.02  15:14

« Re: Vhodné pneu pro Ford Sierra

V jednom pneuservisu mi také doporučili Bravuris od Barumu v rozměru 185/65 R14. za 2 200 Kč. Uvažuji, jestli to odpovídá a jsetli jít i do těch Barumek.
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.02  11:45

« Zimní pneu v kategorii H a V

Loni zde byly hodně chválené Conti TS 790, ale mě to vychází spíše na Dunlop M3 či Pirelli snowsport. Počítám s ježděním po Praze a na Vysočinu /občas/. U Renocaru silně chválili Goodyear QW-3. Překvapilo mě, že v testech zimních gum propadají Micheliny. Ale k nějakému dotazu - je avízo, že by se objevila nějaká nová guma, nebo mohu vycházet z testů uveřejněných loni a podle toho vybírat ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…