Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.08.02  12:06

« Re: Doporucte prosim rafky na Oktavky s ET25 a nizsimi

205/55 R16 lze obout na rafky sire 5,5-7,5", co se tyka ET, tak je mozne, ze s tak nizkym ET (25) muze pak rafek drhnout o blatnik! kdyztak napiste mail s dotazem na kolegu (objednavky@e-pneu.cz), kt.ma na starosti rafky-doporuci pripadne i co je skladem nebo dostupnost na to, co neni skladem!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.08.02  07:30

« ET

Zdravím všechny.Mám takový možná hloupý dotas,co to je to ET u ráfků?Nejsem odborník a nic mi to neříká.No,možná mne budete kamenovat ,možná ne.:-O
    Pavel
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.02  00:00

« Re: to BMW330i - Re: Dotaz - zamena za 175/70 R13

Bylo mi řečeno, že snížení profil. čísla se zlepší adheze a dále, že se v uváděných rozměrech vyrábí pneu o kterou bych měl zájem (Bridgestone Potenza RE720 - 175/60 nebo 175/50 R13).
  • 00 Reagovat !

foto

14.08.02  19:28

« kompletace (obuté kolo):

Montáž a vyvážení 190Kč - tomu lze rozumět tak, že za 190 Kč budou obuta, vyvážena a nahuštěna všechny 4 kola? Tedy stačí jen namontovat na auto a jet? Jaký plyn se používá k huštění? Atmosférický smog? Jak je to dodáno, každé kolo v jedné krabici nebo jak? Nemůže se to poškodit při přepravě?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.02  16:31

Akorat v sirce 8" je tam SHAPER Champ 8x16 s ET25 ale kdyz je sirsi tak se ten efekt vysunuti smaze, ze ? A na 205 je 8" uz moc ne ? Chci mit s novymi gumami idealni jizdni vlastnosti je jasne ze ustrelovani/vlneni oktavek se tim nesmaze, ale aspon to bude lip sedet a nepujde do smyku mam pravdu hosi ? Stare TRITON rafky 6Jx15ET38 bych nechal na zimu co vy na to ? EPNEU, nemuzes tam doplnit nejake rafky jake doporucuje turboleon, tedy 16" s ET25 nebo nize, o sirce max 7,5 ???
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.02  16:25

Díky za tip, ale kde je něco takového k dostání ? Na EPNEU ne tam je z celkem 66 kol o velikosti 7.5Jx16 pouze pár kol s ET30 a ne nižším natož pak s ET25 nebo ET15 ! Zjistil jsem také že když mají kola čouhat z kapoty ven stačí dát nějaké plasty na blatníky a je to legalizováno . Kolik ty plasty stojí atp.? Co přesně znamená leštěný límec, leštěný límec*, stříbrný lak+leštěné, nebo stříbrný lak ? Tedy jak se to liší a co je to ten límec :-O
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.08.02  10:06

« to Huf

Hufe, vcera odpoledne jsem ti psal maila, ze je nas dodavatel "odriznutej od sveta"-nikoliv pod vodou-tj.nefunguji akorat telefony/net/doprava tam i zpet-ja jsem jeste "ready", co se tyka netu, ale s dodacim terminem zbozi ti moc nepomuzu-jedine, co vim, je: ze T1-S 195/45 R16 V i CPC 205/60 R15 V jsou v Nemecku v dostatecnem mnozstvi, takze v idealnim pripade (ze budou fungovat hranicni prechody a silnice v CR) by bylo dodani do tydne...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.02  19:14

« to e-pneu.cz

Zdravím! Nějak jste se odmlčeli. Mail objednavky@e-pneu.cz neodpovídá, ale jak jsem již napsal, asi máte teď jiné starosti...

(jde mi o T1-S 195/45R16V a CPC 205/60R15V)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.08.02  15:21

« Re: Doporucte rafky

o jizdnich vlastnostech (pro/proti) se mluvilo v sekci "alu rafky" tak zkus mrknout tam...prakticky pak pokud nejdes s vyskou pneu (serii) pod 50, tak je relativne kofort jeste dobry...45 a min je pak uz hooodne moc tvrde a clovek pak citi kazdou nerovnost na silnici...

co se tyka doporuceni pro Octavku, pak urcite 205/55 R16, kde je pak vyber dezenu siroky-mezi ty nej.patri (jak psal "turboleon") CSC2, CPC, S-02, S-03, RE720, SP9000, GY F1 a dalsi...a rafek 7,5x16 ET35 (moc pekne jsou napr.RONAL R38
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.02  12:40

« Re: Doporucte rafky

Můj tip. Ráfky 7.5Jx16, ET 25 /možná 15/, gumy 205/55 R16, Bridge Potenza RE 720 nebo Conti Sport Contact 2/tam beru ceny od e-pneu/. S průměrnými levnějšími ráfky po 3500 suma sumárum 32 000. Bennet nabízí jako super akci horší Pirelli a vzhledově nic moc ráfek, kde asi jen těžko bude možnost volby ET za necelých 6000 komplet, čili kolem 22 000. To už bych si rozhodně připlatil.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…