Pneumatiky
"-- skrytý --" 23.08.02 11:47
« Re: Conti x Michelin
Jo,přesně.Já mám skušenost takovou, že Mischeliny jsem měl na Feldě 13"165/50-60 přesně nevím (letní).A teď na Oktávce mám v 15"195/50 Conti.Mohu-li ty to dvě gumy porovnat tak minnimálně o třídu byly lepší Mischeliny (mokro,jízda v zatáčkách, hluk a spotřeba), ten poslední údaj je relevantní neboť se jedná o jiný typ vozu, že.:-))Pavel -
"-- skrytý --" 23.08.02 10:12
« Re: Conti x Michelin
záleží také na tom, v jakém rozměru, na jaký ráfek se pneu obouvají a na jaké auto-Michelin, Pirelli a Goodyear jsou všeobecně dražší oproti tomu, co nabízeji...naopak vynikající poměr cena/kvalita je u Firestone/Bridgestone...rozhodně platí pravidlo, že směrové pneu jsou hlučnější než asymetrické (nesměrové) -
02: Já mám teď Michelin Pilot. Zdaji se mi dobrý ale taky jsou docela drahý. Myslel jsem, že bych koupil něco levnějšího, zvlášť když tuhle sadu už asi nedojezdím, ale když nebude zbytí, koupím ty Micheliny zas. Na jakým autě máš ty Conti? Nejsou hlučný? O hlučnost a pohodlí mi jde především, sportovní ambice moc nemám. -
"-- skrytý --" 23.08.02 08:59
Nechci se do toho moc mísit, ale já jezdím na těch Conti Premium Contact od Continentalu ateda nic moc(spíše nic...).Předtím jsem jezdil na Mischelinkách a super),teď to moc dobře nesedí... .Možná je to můj subjektivní pocit, ale takový to pocit z toho mám já.Pavel -
"-- skrytý --" 22.08.02 17:57
« news
Nově katalog zimních pneumatik (rozměry, ceny, vyhledávání a možnost zakoupení bude možné již běhěm září), dále je tu nově pro Vás tolik diskutovaný výpočet hodnot alternativních rozměrů pneumatik alu ráfků. V sekci vyhledávání pneumatik si pak můžete vybírat z více parametrů (index rychlosti, cena) pro vyhledání konkrétního produktu. -
« Re: Ubytek tlaku
Pak bych zkusil tu pneu zezout z ráfku, vyměnit ventilek, zkontrolovat dosedací plochy guma ráfek a znovu obout.
Kámošovi takhle blbě ucházela pneu na Rapidovi, až jsem při ponoření celého kola naležato zjistili, že to utíká kolem vyvažovacího olůvka :-o. Tom B.