Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.02  13:04

« Re: Conti x Michelin

nejen, že se nedají porovnávat jiné rozměry, ale nesmíme zapomínat, že mezi pneumatikami jsou i kategorie (sportovní/ekonomické/atd...)!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.02  12:11

Jak prosím tě můžeš porovnávat úplně jiný typy pneumatik na úplně jiných typech aut? Porovnáváš neporovnatelné. Bral bych, kdybys měl zkušenost s těma gumama stejných rozměrů na sjednom autě, ale takhle je to pěkná pitomost.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.02  11:47

Jo,přesně.Já mám skušenost takovou, že Mischeliny jsem měl na Feldě 13"165/50-60 přesně nevím (letní).A teď na Oktávce mám v 15"195/50 Conti.Mohu-li ty to dvě gumy porovnat tak minnimálně o třídu byly lepší Mischeliny (mokro,jízda v zatáčkách, hluk a spotřeba), ten poslední údaj je relevantní neboť se jedná o jiný typ vozu, že.:-))Pavel
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.02  10:12

záleží také na tom, v jakém rozměru, na jaký ráfek se pneu obouvají a na jaké auto-Michelin, Pirelli a Goodyear jsou všeobecně dražší oproti tomu, co nabízeji...naopak vynikající poměr cena/kvalita je u Firestone/Bridgestone...rozhodně platí pravidlo, že směrové pneu jsou hlučnější než asymetrické (nesměrové)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.02  09:51

« Re: Re:

02: Já mám teď Michelin Pilot. Zdaji se mi dobrý ale taky jsou docela drahý. Myslel jsem, že bych koupil něco levnějšího, zvlášť když tuhle sadu už asi nedojezdím, ale když nebude zbytí, koupím ty Micheliny zas. Na jakým autě máš ty Conti? Nejsou hlučný? O hlučnost a pohodlí mi jde především, sportovní ambice moc nemám.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.02  08:59

Nechci se do toho moc mísit, ale já jezdím na těch Conti Premium Contact od Continentalu ateda nic moc(spíše nic...).Předtím jsem jezdil na Mischelinkách a super),teď to moc dobře nesedí... .Možná je to můj subjektivní pocit, ale takový to pocit z toho mám já.Pavel
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.02  17:57

« news

Nově katalog zimních pneumatik (rozměry, ceny, vyhledávání a možnost zakoupení bude možné již běhěm září), dále je tu nově pro Vás tolik diskutovaný výpočet hodnot alternativních rozměrů pneumatik alu ráfků. V sekci vyhledávání pneumatik si pak můžete vybírat z více parametrů (index rychlosti, cena) pro vyhledání konkrétního produktu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.08.02  17:14

« úbytek tlaku

úbytek tlaku může být způsoben hodně faktory-nejčastěji asi ventilky-při přezouvání nových pneu by se měl vždy měnit za nový!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.02  14:47

« Re: Ubytek tlaku

Pak bych zkusil tu pneu zezout z ráfku, vyměnit ventilek, zkontrolovat dosedací plochy guma ráfek a znovu obout.

Kámošovi takhle blbě ucházela pneu na Rapidovi, až jsem při ponoření celého kola naležato zjistili, že to utíká kolem vyvažovacího olůvka :-o. Tom B.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.02  09:39

Dík za tip, podívám se na ně....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…