Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  16:50

« Re: Michelin HX

Michelin HX jsou průměr. Nekupoval bych je, protože jsou staré (i když v testu možná dobré, ale z roku 99 či kdy to bylo). Kdyby vyšel ten test dnes a HX se mělo hájit proti CPC, Potenzám apod., tak by byla na chvostu, ne-li poslední.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.09.02  16:01

« Re: Michelin HX

Ja. Mam je v rozmeru 195/60 R15 88H uz 55.000 km. Spokojenost. Dostal jsem je na aute, nevybiral jsem je. Dle testu jsou prumerne na vode, na suchu nejlepsi, tiche a odolne. A jak se ukazuje, skutecne vydrzi. Jeste tak 10-15 tisic km. Na jare si koupim novou sadu ...
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.02  15:04

« Michelin HX

Neznáte někdo, nebo nemáte zkušenosti s pneu Michelin HX ?
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.02  09:18

« protektory

Vite nekdo, jakym zpusobem se vyrabeji dnesni moderni protektory? Dela se vse jako pred lety (10-ti, 20-ti,...) nebo je uz vsechno jinak?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.02  21:46

« Re: Odkaz na zimnní pneu

nevíme, kt.odkaz máte na mysli? Pokud máte na mysli vyhledávání, tak jsme již v novinkách psali, že vyhledávání konkrétních rozměrů a možnost zakoupení bude možné běhěm září-jakmile toto bude aktuální, budeme Vás informovat...prozatím si můžete vybrat z předběžné akční nabídky!
  • 00 Reagovat !

foto

09.09.02  13:50

« Odkaz na zimnní pneu

to e-pneu> Proč nefunguje odkaz na zimní pneu na www.e-pneu.cz?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.02  11:06

« Re: Pirelli x Michelin

Můj dojem z dostupných informací, je ten, že ty zimní Pirellky jsou lepší než Michelin. Proto jsem se ptal nemá-li někdo další zkušenost. Ale kdyby Nokian dělal HKPL Q alespoň v kategorii T a ne jen v Q, tak bych tam dal Nokiany.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.09.02  10:43

« Re: Pirelli x Michelin

To rbaron: Micheliny samozrejme jezdi i na F1. Nechci je "zamest pod stul", tj. obecne zatratit znacku Michelin. Jen kdyz srovnavam srovnatelne (konkretni rozmer, profilove cislo a kategorii), tak mne osobne proste Micheliny nesedi. A par srovnavacich testu muj dojem pouze potrvdilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.09.02  23:53

« to Huf

OK

205/45 R16 6,5-7,5"

195/45 R16 6,0-7,5"

ale i tak je divné, že by 195/45 R16 TOYO byly větší než 205/45 R16 BRIDGESTONE?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.02  00:00

« to e-pneu

6,5J16. Na 205/45 akorát. 195/45 je mírně užší a tak se mi to líbí.

Pozn.: Já si nestěžuju, T1-S jsou dost dobré (hlavně s ohledem na velmi příznivou cenu).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…