Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 13.09.02 08:13
« Re: Michelin HX
Hufe, kvalita tvych prispevku za posledni rok a pul, co ctu temer denne MC, rapidne klesla. Ze by jsi mel ted mene casu na cteni a na overovani faktu nez driv? Kdyz jsi jeste mel Rencka Megana, bylo to nejak vic k veci. Musis ke vsemu neco poznamenat? Viz odkaz (vynechejte mezery) [odkaz] netautor/html_seiten/ reifentests/ 195_60_15_H_Sommer2002/ gesamt_195.htm. Je to z roku 2002, nerekl jsem, ze jsou nejlepsi, maji problemy na vode, ale na suchu prekonavaji i CPC ... takze brzdi, Hufe. O tobe vsichni vedi, ze jsi maximalista, pro tebe je dobre jen to nejlepsi a to, co neni nejlepsi, je smejd. CPC vydrzi 35.000 km a budes rad, zatimco ty Micheliny dvojnasobek za cenu o malinko vyssi (na www.epneu.cz jsou drazsi nez na www.pneuobchod.cz (ktery ted ale nekdo hacknul)). Nebo tim starim myslis, ze vsechny XH1 byly vyrobeny v roce 1999 a uz 3 roky lezi ve skladech a zpuchrely? -
« Nokian Hakapelita WR
Sorry, je to samozřejmě WR, když se pak dále mrknu na testy zimních pneu 205/55-16, kde končívala NRW, pak mi jednoduchou logickou úvahou vychází jako potenciální bomba. Je to zatím první novinka pro letošní zimu co jsem zaregistroval. A novinky obvykle nebývají krokem zpět :-)) -
« Nový Nokian Hakapelita HR
Má to být novinka 2002/2003, v podstatě NRV modifikovaná pro potřeby střední Evropy /vyšší rozdíly teplot, lepší na mokru, vyšší kilometrový průběh/. Vzhledem k tomu, že starší tip Nokianu končívá v testech hned za triem GY, Pirelli a Conti a cena nové HR má být shodná jako NRV, čili dost přijatelná, jeví se to letošní zimu jako zajímavá varianta. Víte o tom někdo? Bude e-pneu nabízet i Nokiany ?