Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 14.09.02 10:10
« Re: to Viados
Sorry, Hufe, spletl jsem si HX a XH. Jinak oznaceni tech XH1 (tech, co jsou uvedene ve vyse zminenem testu) jako turisticke neni spatne, ja na silnici vetsinou cestuju a nezavodim. :o))) Takove turisticke gore boty Meindl Island taky nejsou spatne. :o))) Takze mi to neva. BTW skutecne zavodni pneu se v testech OAMTC a ADAC nevyskytuji zadne. Po okreskach jezdim 100-140 na dalnici 140-180 a v pohode. Jeste mi neuplavaly, neuskocily, nepodklouzly (ABS mi sepnulo za 55.000 km na techto gumach jen 1x na nezpevnene polni ceste) a to jsem uz parkrat na dalnici brzdil ze 150 nebo 140 na 0 na plnej kotel (a zkroutil pritom mj. seriovy scheisse kotouce).
Chapu, ze na auto bys je ty nedal. Ani nemuzes, v tvym rozmeru se nedelaji. :o)
-
« Re: Nokian Hakapelita WR
To PeKa: U servisů uvedených na hlavní stránce dovozce drží cenu co dovozce uvádí. Ověřeno mailem přímo na centrále. Jde také o to, že kdyby se do toho pustil i e-pneu /myslím prodej Nokianů/ tak máme zase něco dolů. BTW - jak jsi s Nokiany spokojen ? Šlo o zimní ? -
« Nabídka od Hufa
Zdravím všechny Fabiisty. Prodávám svá kola včetně nového (tedy spíš zánovního) obutí a podložek. Přesněji se jedná o (vždy sada po 4 ks):
- ráfky 6,5J16 "spider" (z toho 2 nové)
- nové pneu Toyo Proxes T1-S 195/45R16
- distanční podložky INXX 20mm šroubovací
Cena za komplet? Nevím ;o) Za kolik se to podle Vás dá střelit?
P.S.: Možno vidět na www.sweb.cz/hufnagl -> vozový park -> Hufova Fabia
BTW, ještě musím otestovat Falkeny. Ta značka mi nedá spát. Není drahá (v profilech 40 a 35) a vypadá skvěle.
Navíc, hodnocení pneu v časácích ber z rezervou. Třeba téměř nedoporučovaná Yokohama A520... Kámoš je měl na upraveném Golfu II TD. Měl jsem z nich na suchu pocit, že jsou závodní. Držely neuvěřitelně. Na mokru byly pravda průměrné, ale i tak bych je hodnotil veskrze kladně. Asi mám jiný žebřík hodnot...