Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: to e-pneu
Já vím, že tenhle rozměr na 330 je blbost. Chtěl jsem jenom tím říct, že 155/80 R13 bude rozměr pro velmi nenáročné řidiče, tzn. rychlý průjezdy zátačkou asi s tímhle nepůjdou. Teď někdo namítne, že nepotřebuje jezdit rychle. Já to beru, ale je blbost, aby to někdo považoval za ideální pneu. -
« zimní 185/65/R15
Já vím, že se to tady teď pořád přetřásá (ale od toho tohle diskusní fórum snad je, ne?). Takže rychle a konkrétně: chci koupit zimáky, ale ne moc draho. Zaujali mne Firestonky FW930. Váhal jsem o Klebrech, ale nenašel jsem zatím žádné ohlasy na ten nový desén Krisalp HP. A ostatní jsou už dražší(UG6, Blizzak LM-18, Dunlop Winter Sport M3 i ty Nokiany) a zdá se že ne zas tak suprový (za svou cenu). Co Vy na to, co byste radil? jít či nejít do firestonek v tomhle rozměru? Jinak v zimě jezdím jen po Praze a občas na Vysočinu, takže kola na rolbu taky nepotřebuju. Dík za ohlasy.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
např.řada lidí podceňuje zimní pneu až do té doby, dokud to někde neubrzdí a nenapálí to do někoho, nebo jim to kapánek uklouzne v zatáčce a hezky vyletí mimo silnici-takových případů známe...