Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.09.02  23:15

« jaké pneu

dost lidí říká, že nepotřebuje nic moc "extra", ale často zapomínají na BEZPEČNOST (o tom by se dalo diskutovat dlouhosáhle:)...

např.řada lidí podceňuje zimní pneu až do té doby, dokud to někde neubrzdí a nenapálí to do někoho, nebo jim to kapánek uklouzne v zatáčce a hezky vyletí mimo silnici-takových případů známe...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  20:33

« Re: to e-pneu

Já vím, že tenhle rozměr na 330 je blbost. Chtěl jsem jenom tím říct, že 155/80 R13 bude rozměr pro velmi nenáročné řidiče, tzn. rychlý průjezdy zátačkou asi s tímhle nepůjdou. Teď někdo namítne, že nepotřebuje jezdit rychle. Já to beru, ale je blbost, aby to někdo považoval za ideální pneu.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.02  11:47

« Re: to e-pneu

155/80 R13 na BMW 330 - Hmm, tak to by byla dobrá performance......
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.09.02  20:53

« ad DUNLOP M2/M3

tak informace k Dunlop SP Sport M2/M3-měly by být naprosto bez problémů-patří k těm lepším (i v testech)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.09.02  20:47

« to stanleypaul - Re: zimní 185/65/R15

Firestone FW-930 jsou vinikající na mokru-poměr cena/výkon je velmi dobrý-ceny na e-pneu.cz budou do konce tohoto týdne-určitě velmi zajímavé!
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.02  12:42

« zimní 185/65/R15

Nebo si myslíte, že budou lepší Dunlop Wintersport M3 i po těch neustálých úpravách? Jak je to u Firestonek a u Dunlopu s kilometrovou výdrží? Dík.
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.02  11:46

« zimní 185/65/R15

Já vím, že se to tady teď pořád přetřásá (ale od toho tohle diskusní fórum snad je, ne?). Takže rychle a konkrétně: chci koupit zimáky, ale ne moc draho. Zaujali mne Firestonky FW930. Váhal jsem o Klebrech, ale nenašel jsem zatím žádné ohlasy na ten nový desén Krisalp HP. A ostatní jsou už dražší(UG6, Blizzak LM-18, Dunlop Winter Sport M3 i ty Nokiany) a zdá se že ne zas tak suprový (za svou cenu). Co Vy na to, co byste radil? jít či nejít do firestonek v tomhle rozměru? Jinak v zimě jezdím jen po Praze a občas na Vysočinu, takže kola na rolbu taky nepotřebuju. Dík za ohlasy.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.02  10:08

« Fulda

Mate nekdo osobni (nemyslim tedy vysledky testu) zkusenosti s letnimi pneu Fulda v rozmeru 195/60/R15?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.09.02  22:43

« to hlaska - Re: Dotaz

na vodu je nejlepší vždy směrová pneu-175/70 R13 T-např. Goodyear UG6, Bridgestone LM18, Dunlop Winter Sport M3 a další...(ceny budou na webu do konce září)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.02  20:34

« to BMW330i

:o)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…