Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

27.09.02  11:09

« Re: Kola-oprava

...na vyblbnutí.
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.02  11:07

« Kola

Hufe, proč si kupuješ takové ráfky, když je následně znehodnotíš dnes už výběhovýma pneumatikama? Já být na Tvém místě tak si původní kola nechám na běžné ježdění a na druhou sadu ráfků obuju Dunlop SP Super Sport Race nebo P ZERO Corsa, které bych měl vyloženě na vyblnutí.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.02  10:17

« to a

V pohodě. Chápu, že odpad nemůže být vždy OK. :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.02  10:16

« to FUHnágl

Promiň. Byl jsem omylem přeplý do módu *. Už jsem zpět v režimu CHUDÁČEK, tak se omlouvám a prosím za odpuštění!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.02  10:02

« to FUHnágl

Ty máš frmol?? Snad nepracuješ?! :-D To jsi nás tedy všechny dobře pobavil... Fronta u Tvého papínka na kapesné se prodlužuje?? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.02  08:36

« Bez nadpisu

... no přeci jak se za jízdy otáčejí ty úžasné 225/35ZR17 82Y gumy...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.02  23:02

« to rbaron

Jo. Časem. Snad za pár dní. Mám teď celkem frmol. A videa? Co na nich má být? ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.02  22:31

« Re: to e-pneu

HUF: Kdy budou fotky na webu? Udělej nějaký videa, ještě jsem fabii neviděl :o)
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.02  22:05

« to e-pneu

Tak už mám kola na autě. Vypadá to božsky a hlavně, jezdí to božsky!!! Vlastnosti motokáry hadra. Jediné mínus je mírně vyšší hlučnost. To je ale nic proti úžasným pocitům nadvlády nad vozem, o drsném vzhledu ani nemluvě.

Takže děkuju a těším se na další spolupráci.

BTW, nějak rychle jsem si na to zvykl (včetně vzezření). O to bolestivější bude přechod na zimní 185/55R15... :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

26.09.02  11:17

« to e-pneu

Chybami se člověk učí :o)))

Jen škoda, že k pochopení tak triviálních věcí je zapotřebí tolik zmuchlaného plechu, nedej bože i lidí.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…