Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  17:29

« to Karizma

To předchozí bylo Tobě a ne mě :o))) Holt když Ti píšu z univerzitní knihovny a kolem hledá spousta krásných prvaček literaturu, tak jsem pravda mírně rozptýlen :o)) (a ony vlastně také)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  17:26

« to HUFNAGL

Zase teoretizuješ? BTW, co je to CTR?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.02  16:41

« Re: široká kola / poloměr rejdu

to Mitsi: Že se nestydíš, takhle kazit klukům radost z jejich GSI/GTI...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.02  16:37

« široká kola / poloměr rejdu

Zdravím všechny tunery zamilované do co největších/nejširších kol. Pánové, už jste někdy slyšeli o veličině, která se zove "poloměr rejdu"? A víte vůbec, že použitím výrazně širších kol, která se vám ve většině případů samozřejmě nemohou "vejít dovnitř" (jinými slovy - "lezou ven" z blastníků) obvykle výtazně měníte poloměr rejdu z tzv. negativního na pozitivní a tím současně výrazně měníte jízdní vlastnosti svého vozu? Míním tím samozřejmě "směrem k horšímu", a to především pokud jde o stabilitu a držení stopy v přímém směru jízdy. Co vy na to? Poznámka: Na sprosté reakce nehodlám reagovat.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.10.02  00:00

« ZIMA

tak uz je na webu kompletní ceník zimních pneu!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.02  21:38

« Re: to HUFNAGL

„Neodpružené hmoty bych být Tebou nezmiňoval, neboť neznáš jednotlivé váhy a jen teoretizuješ.“ Ano, neznám konkrétní váhy Tvých předešlých a současných kol, ale mám to ověřené na obdobných kolech, takže mi netvrď, že ráfek o rozměru 8Jx17 (šířku jsem zhruba odvodil z šířky pneu) s pneu 225/35 je stejně těžký jako ráfek 6,5Jx16 s pneu 205/45. Ty Tvoje zpaušalizované výroky o teorii zkoušej na někoho jiného. Samozřejmě, že taková kola mají svá opodstatnění, ale u poněkud jiných aut.
    BTW, jezdím v CTR, takže v Tvém případě bych o nějakých dietních tuctovkách pomlčel a vedl tady diskusi jen o spotřebě nafty svého vozu.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.02  10:00

« to Karizma

No, zní to, jako bys měl nějaký psychický problém. :o)

Ke kolům asi takhle... Víš prd, tak o tom pořád nemluv. Působíš na mně dost nevzdělaně v oboru, takže jsou mi Tvé připomínky jen k smíchu. Vyjmenoval jsi 2 věci, které lze považovat za malé nevýhody. Valivý odpor a aquaplaning. Neodpružené hmoty bych být Tebou nezmiňoval, neboť neznáš jednotlivé váhy a jen teoretizuješ. Opomněl jsi ale uvést hlavní výhody, které však jistě víš, jen se Ti nehodily do krámu.

sečteno a podtrženo, evidentně Ti s podobnou úpravou chybí základní zkušenosti a proto se na Tebe ani za Tvůj hloupý příspěvek nemůžu zlobit. ;o)

BTW, zapomněl jsem, v čem jezdíš. Můžeš mi to připomenout? Nejak si ty dietní tuctovky neumím zapamatovat ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.02  21:33

« Re: to HUFNAGL

ad kola: normálmí kola? Ale ne na auto velikosti Fabie. VĚTŠÍ NEODPRUŽENÁ HMOTA, vyšší valivý odpor, aquaplaning, vyjeté koleje – všechny zápory s tím související.

ad proměření aut: nemám potřebu s Tebou soutěžit, protože závodit s Fabií je pod mou důstojnost a hlavě bych tím urazil své auto a potažmo i celou automobilku.

• 00 Reagovat !

foto

28.09.02  20:57

« scháním jednu pneu na OFFROAD

Panstvo, jestli se Vám v rohu garáže válí nevyužitá nová pneu Dunlop Grantrek TG4 255/70R15 108Q, tak mi prosím dejte vědět na mail LORDSITH@SEZNAM.CZ. Díky moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.02  23:16

« to impact a Cleaner

Vůbec nejbezpečnější je zůstat doma v posteli (a nevykonávat u toho žádnou cyklickou činnost) ;o)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…