Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

03.10.02  15:13

« Re: to HUFNAGL

Ze by Civic Type-R?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.02  14:16

« Re: Rada

Já jsem sice taky zvolil ty Pirelli, ale v rozměru, který potřebuji už skoro nic dalšího není. Michelin drahý a Nokian jen v Q. Takže mám po rozmýšlení.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.02  14:13

« Re: Rada

to jewel: z toho co jsem kde sehnal bych se vzhledem k té Vysočině klonil k Pirelli. Na sněhu údajně absolutně nejlepší. Má největší trakci na sněhu, mínus průměrná brzdná dráha na mokru. Dunlop M2 bych nebral. Je to starý model, i když ve své době jeden z nejlepších. Dunlop M3 výborný na vodě a aquaplaning, jinak průměr. Ale třeba je to jinak. Možná, že se někdo ještě vyjádří.
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.02  13:54

« Užší nebo širší ?

Budu kupovat na Wagona R+ zimní pneu s rozměrem 165/60 R14 nebo 155/65 R14. Který rozměr je v zimních podmínkách lepší ?(po horách jezdit nebudu). Díky za případné odpovědi
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.02  13:48

« Re: to Mitsi 2

Hufe ty už jsi někdy viděl stejné pneu nabízené jak v W, tak v T?! Pokud jde o zimní tak, tam jsou málokdy stejné dezeny mezi T a H.
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.02  12:33

« Rada

Budu kupovat zimní pneu na Fabii. Rozměr 185/60 R14 a rozhoduju se mezi Dunlop SP Wintersport M2 ev. M3 a Pirelli Winter Snowcontrol 190. Zkuste poradit, případně doplňte vlastní zkušenosti. Jsem z Vysočiny, takže sněhu dost, občas hory.
    Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.02  11:46

« to Mitsi 2

A to, že musí být pneu, která se párkrát umístí na čele testu, dobrá, je taky spekulativní. Když totiž vyhraje 225/40R18 W nebo dokonce Y, může stejný běhoun ve 195/50R15 T propadnout a to právě kvůli směsi a konstrukci pláště (bočnice a počet vrstev polyesteru pod kordovou složkou pneu. Toto posledně smiňované hledisko má právě velký vliv na handling. Rychlostní limit (T,H,V,ZR,W,Y) zase ovlivňuje přilnavost za sucha i mokra.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.02  11:37

« to Mitsi

Neoponuješ. Nikdo totiž netvrdí, že jsou všechny testy zmanipulované a že do všech testů dodávají výrobci pozměněné pneu. Jen zde bylo řečeno, že se to stává. ;o)
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.02  11:36

« to e-pneu

Mám škodolibě se tvářící, avšak konstruktivně pojatý dotaz. Pirelli 210 Snowsport 195/50R15 82H nabízí konkurenční Renocar za necelých 2.300,-Kč. Jak to dělá? Sám bych je časem potřeboval. Renocar ale rád nemám a nic u něj kupovat nehodlám. To se nemusíte bát. Jen mě zajímá, zda budete na tuto cenu reagovat...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.10.02  10:58

« Re: Help

Dovolím si trochu oponovat. Např. švýcarský TCS nakupuje pneu pro testy zásadně anonymně v běžné obchodní síti a výrobce se hodnocení "svého produktu" dozví až současně se čtenáři (v momentě jejich publikace). Podle toho, co tvrdí TCS (s přihlédnutím k vlastním osobním zkušenostem s TCS tomu nemám důvod nevěřit), lze výsledky testů jednotlivých pneu extrapolovat na pneu stejného profilového čísla a stejné rychlostní kategorie. Jinak je jakékoli srovnávání přinejmenším iluzorní. Přesto si myslím, že pneu umísťující se vždy "na špičce" bude asi dobrá ve všech rozměrech/profilech/rychlostních kategoriích.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…