Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

14.12.05  14:01

« RE: SAVA

Tak jsem dnes konečně přezul na zimní. Po 4 letech jsem se vrátil ke značce SAVA, se kterou mám výborné zkušenosti. Vyměnil jsem staré Firestone FW930, které považuji za naprosto příšerné gumy. Nedrží na mokru ani v břečce nebo sněhu nad 3 cm. Obstojné jsou pouze na sněhu.
    Uvidíme, jaé budou SAVY (je to novější typ S3) až napadně sníh.
    A jen tak pro srandu v pneuservisu, kde mi je přezouvali mi tvrdili, že neobsahují siliku, a že siliku nemají ani barumky ani matadory. Že prý to na pnaumatice musí být napsané. Ne M+S ale přímo SILIKA. Ale přezuli je dobře tak jsem se už nedohadoval.
    Pavel
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.12.05  08:13

« GY-F1 GSD3 BSW

Cau vsichni,
    chci se zeptat jestli nekdo jezdite tydle gumy v rozmeru 195/50/15, jaky mate zkusenosti? Jaka je vydrz? Nasel sem je na www.pneushop.cz za cca 1450 kc a moc se mi libi. Este by me zajimalo co znamena to "BSW" - Black Side Wall - cerna bocni stena, to jako jiny gumy nejsou cerny??? Nak nechapu proc to davaj do oznaceni... :roll:
    Dik a mejte se!
    P.undefined
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.12.05  10:42

« Bez nadpisu

to Tommy78: s Matdormi mam obdobne nie prilis dobre skusenosti. Nepamatam si uz oznacenie ale ked som mal OI 1,6 GLX (100k) ta mala standardne obute nejake Matadory. Potom som kupil Barum Bravuris (do 240km/h) a tie boli daleko lepsie v kazdom smere. Rozdiel bol najvacsi na vode kde som vyslovene plaval s barumkami som mohol veselo ficat s istym kontaktom s vozovkov. navyse boli tichsie, komfortnejsie a v zakrutach aj za sucha boli rychlejsie (kde som v 60ke predtym piskal a zacinal sa smykat, tam to este pri 70ke nepiskalo a nesmykalo, detto brzdenie) rozdiel vyslovene priepastny. Preto aj teraz mam na OII Barum Polaris II- ztaial sa zda ze ujdu.
    TO Marcellino: Manzelke som na Almeru dal Bridgestone LM18. Presne podobna skusenost na suchu su vyborne (komfortne pritom vsak drzia). Na snehu su zhruba zrovanatelne s Polarismi II. Mohli by aj trochu viac drzat (mat kratsiu brzdnu drahu). Na vode su OK, zatial som nedostatky nebadal. Na suchu su vsak lepsie ako Matador Stella (komfortnejsie pritom vsak viac drzia)-skusane aj pri plus 12 st. C
  • « 00 Reagovat !

foto

13.12.05  00:38

« Re: Re: Re: Re:

Micheliny. Stojí jako ostatní dobré gumy, ale bohužel svými vlastnostmi se tam povětšinou neřadí.
  • « 00 Reagovat !

foto Marcelino

Marcelino 12.12.05  08:41

« Re: Re: Re:

2 RedBaron: ee, :*) nak som asi este prispaty, nepochopil som ktore pneu voci ktorym stoja za "starou belu" :?: :*)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.05  01:48

« Re: Re:

wallot: Ovšem proti nim stojí za starou belu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.05  01:28

« Re: Re: zimne pneu 205/50 r16

re: jak rika wallot pneumatiky Continetaly WIntersport TS810 205/55/R16 jsou naprosto skveli i podle mojich vlastnich zkusenosti za 2roky :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.05  00:19

« Re:

andree - jsou uplne stejne drahe jako ostatni pneumatiky "znackovych" vyrobcu.
  • 00 Reagovat !

foto

11.12.05  16:05

« Bez nadpisu

walot: snad ne, jenom tu znacku povazuju za totalni snobismus
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.05  13:42

« to Marcelino

195/65 R15 do 190 km/h obuto na Otině 1.6
    Nerad bych aby moje hodnocení vyznělo jako totální propadák, to ne, jen přeci jen letňáče byly jaksi "jistější". Na druhou stranu musím říct, že i za velmi hustého deště neplavou na vodě. Ani ve vyjetých kolejích.
    Samo že se bavím o běžných rychlostech.
    Uvidíme jak na sněhu, i když jezdím de facto jen dálnice a po Praze, málokdy se dostanu někam, kde je zasněženo.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…