Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

03.10.02  23:46

« to radek_1 ad zločinost v internetových obchodech

Neboj. Od E-pneu jsem bral již 4 sady pneu a jednu sadu liťáků. Vždy naprostá spokojenost. Viz www.sweb.cz/hufnagl - tam v sekci vozy -> hufova fabia nově i jsou vyfoceny.

=> Mohu jen doporučit!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.10.02  23:42

« korekce "akční ceny"

tak už je vše napraveno:

Pirelli W Snowsport 195/50 R15 H nabízíme již se 40% slevou, tj.za 2.455Kč/kus

pokud budu srovnávat další ceny ve stejném rozměru, pak:

Fulda 2866(renocar)/2533(e-pneu)

Firestone 3029/2663

Dunlop M2 3178/3095

Dunlop M3 3285/3095

GY GW2 3571/3194

GY GW3 3682/3476

Michelin Alpin 3965/3902

Conti 790 4275/3634

bude-li jakákoliv další připomínka, rádi na ni zareagujeme...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.10.02  23:22

« to Huf

Hufe, Renocar je nabízí, pokud správně čtu, na webu za 2.488Kč/kus a má je označené jako speciální akce (červeně) - to Renocar sem tam dělá, že vybere nějaký produkty, na kt.dá akční cenu (je to většinou výprodej nebo že vezme hodně velké množství na sklad a pak to proadává pomalu za nákup s tím, že zisk má o mnoho větší na ostatním zboží) - nicméně na takovéto akcičky určitě v nejbližší době určitě zareagujeme - cena bude nižší, než v Renocaru!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.02  18:58

« Re: E-pneu?

to radek_1: e-pneu naprosto bez problému, zatím jedna zakázka, teď se chystáme koupit zimní gumy.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.02  18:12

e-pneu? JSOU V POHO. ASI PŘED PUL ROKEM JSEM OBJEDNAL ELEKTRONY, DO 14 DNU PŘIŠLY NA DOBÍRKU A V POHO. TEĎ SE CHYSTÁM OBJEDNAT ZIMÁČE.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.02  16:45

« Re: Help

Tak nevím ale mám z toho ještě větší maglajs v hlavě. Něco jsem pochopil, ale ze všech tří stran (mitsi, E-pneu a Huf) mi připadají informace navzájem různé. A proto ještě jednou. Co je nejdůležitější z hlediska blízkosti v testech? šířka pneu, profilové číslo, průměr ráfku nebo rychlostní index? Myslel jsem si že u mých 185/65 R15 88T bude nejblíš 195/60 R15. Rozumím tomu dobře nebo je pravda někde jinde? (A sorry jestli si někteří skalní myslí že se ptám jako tukan, nerad bych aby ta diskuze zase sklouzla někam jinam). Díky.
    To radek1: Ozvi se mi na email stanislavpaul@seznam.cz
  • 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 03.10.02  15:52

« e-pneu.cz

Zaujimal by ma Vas nazor na nove Michellin Alpin A2 v rozmere 195/65/15. Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.02  15:51

Jo Otec si nechal poslat pneu a v pohodě :-) včera je dal na auto.
  • 00 Reagovat !

foto

03.10.02  15:30

« E-pneu?

Mám trochu obavy, zda nejsou ti e-pneu.cz zločinci, dá se jim věřit, že nepošlou nějaký *, máte s nimi někdo zkušenosti, jaké? Nabízí mi Uniroyal 155/65/14 za cca 1663Kč a ráfky za 1220Kč, zdá se mi to být dobrá cena, co vy na to? Podle testů se mi zdá být Uniroyal dobrá značka, vychází i líp než Michelin. Díky za odpověď Radek
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.02  15:15

« Re: to HUFNAGL

Toho meho predchoziho prispevku si nevsimejte, nejak jsem zapomnel,ze jsem listoval prispevky dozadu a odpovidam na neco co uz je pasé...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…