Pneumatiky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Nove Michelin Alpin A2
Ma uz nekdo prakticke zkusenosti s Michelin Alpin A2? Ted to vyhralo v testu 195/65/R15 i tusim v R14. Vyplati se dat 2x vetsi cenu za pneu (napr. oproti Pirelli). I kdyz ma 2x delsi zivotnost ?
PS: E-pneu je v poho, na Bridg. RE720 od nich mam uz najeto kolem 20.000km a vzorek stale 6mm!
-
« to stanleypaul
V pohodě. Nejsi TUKAN. ;o) Rozumíš tomu dobře. Ještě velmi podobný rozměr je obvyklý 195/65R15. Rozhodně se drž průměru ráfku a + - 1cm šířky, + - 5% profil a stejného rychlostního limitu (směs). Pokud ne, ber informace ne jako nepravdivé, ale jako ne zcela odpovídající.
Pro zajímnavost, Hi-tech pneu Conti TS 790 ve V je na sněhu horší, než H. Nelze mít vše. -
"-- skrytý --" 04.10.02 00:00
« to jewel
když Dunlop, tak určitě M3 (rozdíl v ceně je jen cca 80Kč/kus)...jinak Pirelli (Snowsport) by měly být lepší, i když jak v čem...jak už jsem několikrát psal, není pneumatika, která by excelovala v úplně všech vlastnostech!...nebál bych se ale ani BRIDGESTONE Blizzak LM-18, CONTINENTAL WinterContact TS780, GOODYEAR Ultra Grip 6, YOKOHAMA AVS Winter...
-
« to e-pneu
Já Renocar rád nemám. Jsou to hudlaři, protože někdy prodávají za rádoby snížené ceny (teď nemyslím 210 Snow) staré pneu s DOTem udávájící r.v. 96-97 (v roce 2002!). Na vlastní oči jsem to viděl u nich na prodejně v Brně a dost mě to znechutilo.
Ta Pirelli 210 Snowsport 195/50R15 je za 2295Kč v novém Autosport tuningu 10/2002 (str. 60 spolu s P5000).
P.S.: Na nových kolech se jezdí jedna báseň. Jízda, která by na předešlých kolech znamenala extrém je nyní pohodovka s velkou rezervou. A navíc ten vzhled...