Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.06  12:26

« Re: Hlucne Barumky

Momentalne mam Goodyear Ultra Grip 7 (195/65R15) a neviem si ich vynachvalit !! Su tiche a vynikajuce na kazdom zimnom povrchu. Fakt odporucam !! :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.02.06  11:38

« Hlucne Barumky

Na Octavii II mam zimne pneu BARUM Polaris 2 195/65 R15 91H. Podla mna su strasne hlucne. Som moc precitliveny alebo mate podobne skusenosti? :?:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.06  16:33

« Re: fulda

Nic moc, znám lepší, ale ve srovnání s Barum Polaris II na Oct.01 v rozměru 195/65x15 v T "nebe a dudy".
    Jen mi na to, že jsou zimní, připadají příliš tvrdé (nikoli směs, ale kostra). Záběrové vlastnosti ve sněhu nejsem schopen hodnotit, neboť ta Oct.01 je 4x4.
  • 00 Reagovat !

foto

27.01.06  14:24

« fulda

Máte někdo zkušenosti s pneu Fulda Crystal Montero ???
    Poraďte...
  • 00 Reagovat !

foto

27.01.06  10:27

« Bez nadpisu

no malo, ale ked uz sa nestihne pred prechodom, tak sa musi na prechode
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.06  21:11

« Re: Re: Re: ESKIMO SAVA

Tak na ty přechody pozor i v létě, to nebrzdí, ale jede....i když, nemá se brzdit před přechodem:-))))
  • « 00 Reagovat !

foto Rousek

Rousek 18.01.06  10:25

« Re: Re: ESKIMO SAVA

Souhlasím že jsou to za tu cenu super pneumatiky. Zatím mám výborné zkušenosti z letošní zimy. I v Praze je občas dost sněhu. Jediná výtka - kloužou na přechodech. To se mi dříve nestávalo. Nevíte někdo, jestli náhodou nezačali používat na přechody nějakou jinou barvu??
    Pneu mám nové asi měsíc.
    Pavel
  • 00 Reagovat !

foto

14.01.06  23:06

« hm

mrkněte na [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.01.06  19:04

« Bez nadpisu

Lidi, neštřete na gumách - jednoho dne uděláte chybu (jako já dnes) a dobré gumy budou to jediné, co bude ty dvě nebo tři kritické sekundy stát na vaší straně.
    Tímto srdečně děkuji pánovi v modré felicii, který dnes o půl metru popojel dopředu - možná bych to dobrzdil, možná by mi pár cm chybělo ...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.06  20:28

« Re:

SAVA ESKIMO - nejlepší z levných zimních....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…