Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

01.04.06  11:58

« Barum Bravuris 195/60 R15 H88

Jaký máte názor na tyto pneu? Jsou opravdu tak špatné jak se o nich píše? Zakoupil jsem je na doporučení a pak se dostal na net. Mám je teprve den a ještě jsem je nestihl pořádně vyzkoušet. Naštěstí nebyly zas tak drahé.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.06  23:25

« Re:to Tehac

Díky moc za info.
    U toho Subaru jsou zajímavé odkazy, ještě si popčtu a porovnám.
    Taky jsem mezi tím ještě hledal, kde se za kolik Nokian NRVi 205/50 R17 prodávají a našel jsem je v [odkaz] , a jsou tam za 3180,-Kč, což už stojí celkem za to. V tom K&K dávají na zboží u nich objednané sice montáž zdarma, ale asi je objednám viz výše, zaplatím montáž a budu i tak zajímavě v plusu. Kolik tak může stát jejic montáž na elektron? Do 200,-/ks by se to mohlo vejít, ne??? To už by pak stálo za to.
    Tak zatím, Ivo.
  • 00 Reagovat !

foto

31.03.06  14:39

« Bez nadpisu

Dík za radu zkusim to přehodit uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.06  13:51

« Re: Re:

S největší pravděpodobností je to způsobeno rozdílným valivým odporem pneu, což vůbec nemusí být "vada" v pravém slova smyslu, ale prostě důsledek toho, že se nyní některá z pneu točí opačně, než na co byla "zvyklá" (u radiálních pneu se v žádném případě nemá měnit směr otáčení). Takže zkus přehodit kola na přední nápravě (levé za pravé a naopak), a pokud to potáhne na opačnou stranu, je příčinou právě tohle. Pak Ti ovšem asi nezbyde, než ty gumy vyhodit a koupit si jiné.
    PS: Tohle patří mezi řadu dobrých důvodů, proč bych jeté gumy nikdy nekoupil, i kdyby byly "sebenovější".
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.06  13:35

« Re:

Zdravim všechny měl jsem přes zimu normální plecháče s pneumatikama 175 a řízení mi lehounce táhlo do prava říkal jsem si , že to bude chtít geometrii podvozku, ale teď jsem tam dal starší litáky co jsem koupil přes inzerát s pneu. 195 a řízaní mi táhne na jednou do leva dost znatelně. Myslíte , že je rozhozená geometrie? Nebo to může být těma litákama nebo gumama?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.06  11:04

« Bez nadpisu

Mám teď čerstve obuto, rozměr 215/60 R16... Zatím nemůžu porovnat, ale drží... Na zimu sem měl WR a max. spokojenost! :-!
    Foto viz: [odkaz]
    Doporucuju koupit na www.pneushop.cz, tam jsou nejlevnější 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.06  09:16

« Nokian

Slyšeli jste pánové někdo o pneu NOKIAN NRVi?
    V K&K pneu mi to doporučovali jako velice slušný průměr na rozměr 205/50 R17 (cca 3.600,- Kč).
    Nemáte prosím zkušenost?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.06  07:39

« Re: otazka

Marcelino: Tímto způsobem je označeno místo "nevyváženosti" - pneu by se na ráfek měla namontovat tak, aby ventilek byl co nejblíže oné tečce.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.06  07:37

« Re: Re:

ace2: V Rakousku se na řadě modelů BMW jako prvomontáž objevují často právě P7! Leda, že by je tam obouvali sami rakouští prodejci, o čemž silně pochybuji... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.06  07:35

« Re: Aky rozmer?

lacoh: Tato změna Ti kromě zvýšené spotřeby a hluku nepřinese vůbec nic!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…