Pneumatiky
« Bridgestone ER 300 vs. Conti PremiumContact
Zajímal by mě názor na tyto dvě pneumatiky Bridgestone ER 300 a Conti Premium Contact. Loni jsem jezdil na Continentalech a byly výborné - jen vydržely cca 23000 km. Bridgestone by snad měly vydržet víc ???
Pokud někdo máte zkušenost, zajímaly by mě i jízdní vlastnosti. Dají se tyto pneumatiky srovnat? Dezén mají podobný, ale směs asi bude u BR tvrdší. -
« pneu na feldu 1,6 kombi
Uvažuji o 14" alu a váhám nad těmito pneu 175/60 R14:
Bridgeston Potenza RE71 (4-pneu.cz 1768,-)
Conti Premium Contact (pneu-servis.cz 1695,-)
Dunlop SP200 (pneu-servis.cz 1695,-)
Hankook K701 (pneushop.cz 1331,-)
Kleber Viaxer AS (pneu-servis.cz 1360,-)
Michelin Energy E3A (pneu-servis.cz 1755,-)
Pirelli P6000 (pneu-servis.cz 1495,-)
Toyo Proxes CF1 (pneushop.cz 1533,-)
Které za málo peněz hodně muziky:-)
Osobně se mi libí ty Pirelli P6000. -
"-- skrytý --" 05.04.06 09:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re:to Tehac
jj: kecas ;-)
No vidis, me zase tvrdili, ze co dodava Alcar je kvalita; technickej říďa co byl v Sube dělá teď u nich a maj to na to homologovaný >:D >:D >:D >:D
Takže každej říká to, co se mu hodí do krámu :roll:
Já bral tyhle, protože se mě celkem líbí (na Legacy vypadaj líp, protože je opticky menší) a hlavně mají rozměr přesně podle TP, takže nemusím lítat po úřadech a shánět povolení :-!
PS: jako prase zase nejezdím, kromě zimy kdy si to užívám >:-[] -
« Re: Re: Re: Re: Re:to Tehac
tehac: člověče, od té doby co máš SuVBaru, tak okupuješ všechny diskusky ;-)) Nokiany asi ok, ale ty Enza, nevím nevím. Měl jsi vzít něco kvalitnějšího. Zejm. s tvým stylem jízdy a terénem. "Enza jsou blato" to tvrdil serviceman z alu-servisu, když jsem mu před 3 lety svá EnzaO dovezl na opravu. říkal "Enza, to tu mám furt..". Buď dražší (OZ, BBS...) a kované a s pertlem, nebo originály od výrobce. Dej vedět za jak rychle jsi je v nějakém driftu na polňačce romáčk' :-) Asi jsem Tě nepotěšil ;-)) -
"-- skrytý --" 03.04.06 11:27
To Sccoty: Barum Bravuris som mal na O1. V porovnani s Matadormi v podobnej cene mi vysli lepsie prave Bravurisy. Mal som 195/65 R15. Ich konstrukcia (sipovity dezen) je dobra hlavne na vodu. Oproti Matadorom v tejto cene zacinali pri tej istej rychlosti piskat neskor, taktiez pozdlzny aquaplaning lepsie ako Matador (napamatam si zial typ). Cize podla mna nie su az take zle. nemal som vsak moznost porovnat s niecim lepsim. Teraz mam na O2 Bridgestone B390, kedze vsak O2 ma iny podvozok tazko porovnavat. -
"-- skrytý --" 02.04.06 10:15
« Re: Re:to Tehac
Me namontování obutí v Obnově (ne montáž na auto) přišlo na 577,- Nejdražší z toho byly závaží, protože už nesmí být olověný, dle EU.
A to mi napařili největší tarif, protože sem "interneťák" a nekoupil to u nich... ale zase sem ušetřil 2.000 na gumě >:D
U toho odkazu ale ty gumy stojí víc (v mým rozměru), než na pneushop.cz , ale v tvým sou zase levnější :roll: Výhoda je, že to máš v XL...
Máte s nima někdo praktický zkušenosti (dobrý i špatný) ? Napište.
PS : navíc teď je mají za super cenu (podle mě) 2.276,-Kč na [odkaz]
Pjotr