Pneumatiky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

11.04.06  15:46

« Goodyear EXCELLENCE

Plánuju koupit letní pneu 185/65-R15 88V a nejvíce se mi líbí Goodyear EXCELLENCE.
    Máte s nima někdo praktický zkušenosti (dobrý i špatný) ? Napište.
    PS : navíc teď je mají za super cenu (podle mě) 2.276,-Kč na [odkaz]
    Pjotr
  • 00 Reagovat !

foto

11.04.06  11:18

« Bridgestone ER 300 vs. Conti PremiumContact

Zajímal by mě názor na tyto dvě pneumatiky Bridgestone ER 300 a Conti Premium Contact. Loni jsem jezdil na Continentalech a byly výborné - jen vydržely cca 23000 km. Bridgestone by snad měly vydržet víc ???
    Pokud někdo máte zkušenost, zajímaly by mě i jízdní vlastnosti. Dají se tyto pneumatiky srovnat? Dezén mají podobný, ale směs asi bude u BR tvrdší.
  • 00 Reagovat !

foto

05.04.06  11:51

« pneu na feldu 1,6 kombi

Uvažuji o 14" alu a váhám nad těmito pneu 175/60 R14:
    Bridgeston Potenza RE71 (4-pneu.cz 1768,-)
    Conti Premium Contact (pneu-servis.cz 1695,-)
    Dunlop SP200 (pneu-servis.cz 1695,-)
    Hankook K701 (pneushop.cz 1331,-)
    Kleber Viaxer AS (pneu-servis.cz 1360,-)
    Michelin Energy E3A (pneu-servis.cz 1755,-)
    Pirelli P6000 (pneu-servis.cz 1495,-)
    Toyo Proxes CF1 (pneushop.cz 1533,-)
    Které za málo peněz hodně muziky:-)
    Osobně se mi libí ty Pirelli P6000.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.06  09:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re:to Tehac

jj: kecas ;-)
    No vidis, me zase tvrdili, ze co dodava Alcar je kvalita; technickej říďa co byl v Sube dělá teď u nich a maj to na to homologovaný >:D >:D >:D >:D
    Takže každej říká to, co se mu hodí do krámu :roll:
    Já bral tyhle, protože se mě celkem líbí (na Legacy vypadaj líp, protože je opticky menší) a hlavně mají rozměr přesně podle TP, takže nemusím lítat po úřadech a shánět povolení :-!
    PS: jako prase zase nejezdím, kromě zimy kdy si to užívám >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.06  22:58

« Re: Re: Re: Re: Re:to Tehac

tehac: člověče, od té doby co máš SuVBaru, tak okupuješ všechny diskusky ;-)) Nokiany asi ok, ale ty Enza, nevím nevím. Měl jsi vzít něco kvalitnějšího. Zejm. s tvým stylem jízdy a terénem. "Enza jsou blato" to tvrdil serviceman z alu-servisu, když jsem mu před 3 lety svá EnzaO dovezl na opravu. říkal "Enza, to tu mám furt..". Buď dražší (OZ, BBS...) a kované a s pertlem, nebo originály od výrobce. Dej vedět za jak rychle jsi je v nějakém driftu na polňačce romáčk' :-) Asi jsem Tě nepotěšil ;-))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.06  11:27

« Bez nadpisu

To Sccoty: Barum Bravuris som mal na O1. V porovnani s Matadormi v podobnej cene mi vysli lepsie prave Bravurisy. Mal som 195/65 R15. Ich konstrukcia (sipovity dezen) je dobra hlavne na vodu. Oproti Matadorom v tejto cene zacinali pri tej istej rychlosti piskat neskor, taktiez pozdlzny aquaplaning lepsie ako Matador (napamatam si zial typ). Cize podla mna nie su az take zle. nemal som vsak moznost porovnat s niecim lepsim. Teraz mam na O2 Bridgestone B390, kedze vsak O2 ma iny podvozok tazko porovnavat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.06  09:09

« Re: Re: Re: Re:to Tehac

Přesně tak, jen na auto se si to namontoval sám...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.06  19:50

« Re: Re: Re:to Tehac

Ty 2.000.- na gumě je teda super úspora, to gatuluju.
    V té ceně 577,- je teda obutí 4ks, jejich vyvážení a potřebná závaží? To je docela slušné, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.04.06  10:15

« Re: Re:to Tehac

Me namontování obutí v Obnově (ne montáž na auto) přišlo na 577,- Nejdražší z toho byly závaží, protože už nesmí být olověný, dle EU.
    A to mi napařili největší tarif, protože sem "interneťák" a nekoupil to u nich... ale zase sem ušetřil 2.000 na gumě >:D
    U toho odkazu ale ty gumy stojí víc (v mým rozměru), než na pneushop.cz , ale v tvým sou zase levnější :roll: Výhoda je, že to máš v XL...
  • 00 Reagovat !

foto

01.04.06  12:06

« Bez nadpisu

Jo to jsou ty gumy co mám teď na autě a táhne mi to řízení to do leva >:D akorát že mám 195/50 R15 nevim jaký jsou to ukáže teprve čas ale na pohled nevypadaj špatně :-) jen jsem slyšel že se rychleji sjížděj
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…