Pneumatiky
"-- skrytý --" 09.08.06 11:48
SirAnton: Nájezd máme podobný, ano zatím vypadají, že dalších 10 000 km zvládnou bez problémů.
Mé důvody pro Dunlop MAXX:
Měly by být rozumným přiblížením k vlastnostem které má ContiSportContact a přitom by měly být tišší než SportContact.
Nevěřím italským výrobcům a proto neuvažuji Pirelli.
D-MAXX Bude nejspíš stát trochu méně než ContiSportContact a vlastnosti budou podobné.
Z nějakého důvodu je mi D-MAXX sympatický.
Kdybych se nebál hluku tak rozum volí ContiSportContact.
Mimochodem Lexus dává D-MAXX jako prvomontáž na IS250 a věřím, že japončíci ví proč to dělají.
Na aktraktivní dezén jsem fakt nepomýšlel, ale máš pravdu, že nevypadají špatně :-D -
modus ponens 09.08.06 11:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Letne pneu 205/55 R16
shi:
pokial mas Michelin Primacy ako ja, tak to bude trvat dlho. ;-) Tie moje maju najazdene uz takmer 55tis. km a este nie su zodrate. Pomaly vsak uz premyslam nad volbou novych, pretoze ktovie, co zistim pri prezuti na zimaky...
Preco MAXX? Kvoli atraktivnemu dezenu? Ten sipovity tvar vraj dost zvysuje valivy odpor a hlucnost. Alebo su to len famy?
ad "naše pneu"
Před 5 lety jsem pracoval pro jednu nejmenovanou gumárenskou firmu v Praze a po zkušenostech, které jsem viděl ve výrobě bych si gumu z Otrokovic nekoupil ani na koloběžku. Oni totiž berou pogumované plátno z Prahy a co ti alchymisté dělají se směsma, to je hrůza. Jediné směsi, které jsou tvrdě sledované, tak to jsou směsi pro Conti. Nevím jak to vypadá dnes, ale asi se moc nezměnilo. :(