Pneumatiky
"-- skrytý --" 06.10.06 08:46
« KLEBER
Kleber Krisalp mam najeto 45tis a vzorek jako novy, ma super nizke opotrebeni ale zato o neco horsi jizdni vlastnosti sou prumerne.
S kamosem co ma good year ultra grip 6 sme v zime zkouseli jeden kopec on jej dal s fabii ja sem jej nevyjel s octavii ani jeden nemame protiprokluz. Pro mene narocne ridice vhodne dobry pomer cena vykon, asi nejlevnejsi sou na www.nejlevnejsipneu.cz zatim zdarec vsichni. -
"-- skrytý --" 16.09.06 22:41
Prodavam 4 ks Nokian Winter 205, 70, R15, H ... rok stare skoro fungl nove... najeto cca 4-5 tis. km. Mel jsem na Subaru Outback ktery jsem prodal... Puvodni cena byla 3500,- pro ks (dohromady 14 tis.). Chci se toho zbavit za 7 tis. Mam Mondeo a manzelka Clia (oba potrebuji zimaky)....Dohoda jista..... :idea: -
"-- skrytý --" 15.09.06 23:09
« zimne 205/55/16
Zdravim, chcem kupit zimne gumy a rozhodujem sa medzi Pireli W190snowsport, ContiTS810, Dunlop WS 3D, Bridgestone Blizzak LM25. Jazdim 50% mesto (BA), 30% dialnica, 20% okresky. A 1-2x do roka Alpy.
Pozrel som si uz skoro cele forum, zatial mi to vychadza na ContiTS810, ale su aj najdrahsie.
Co mi poradite?
Dik.