TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
« Re: Slalom ve Zlíně
No, prijd se nekdy na slalom podivat (treba 19.9. na Letnou). Tam obcas nekteri skodovkari predvadej divy. Jeden tam jezdi s hundrtkou(!) na seriovejch gumach tak uzasne rozevlatym stylem, radost se divat. Je pravda ze to je tak pri rychlosti 40 kmh. -
« Vyfuky
Nedavno se tu nekdo bavil o vyfucich, uz ani nevim kdo. Ale kdybyste chteli na Corolly 1.6 84-92 (vc. RWD), nebo MR2 mk1, Celica 90-99 nebo RAV4 vejfuky, tak dobra firma je JanSpeed. Jsou to nejaky anglani, nedelaj toho moc, ale co delaj je dobry. Skutecny narust vykonu, krasny zvuk, ne moc velkej randal. A navic vynikajici kvalita, mnoho vyfuku je take mozno objednat v nerezu. Ceny jsou cca 60 liber za universalni tlumic vcetne koncovky az 260 liber za komplet vyfuk vc. downpipe v nerezu. Zatim to tu nikdo nedovazi, ale mel by ... ;-) -
« sterace ---
Pratele, nevite nekdo, kde koupit sterace i s raminkama tak, aby to nestalo 1800 Kc? Nedavno jsem kupoval za 180 v Baumaxu, ale pak jsem zjistil, ze jsou jen na zadek ... vepredu mam kazdy jinak veliky. Zatim kupuju asi jednou za 1/4 roku takovy ty vymenny na plastikove liste, ktery jsou hrozny. Dik.