TOYOTA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota

• « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  13:49

« Re: Vyfuky

Ty už jsi je zkoušel obejednat? Za ty penize jestli jsou dobrý tak to by stálo za vyzkoušení.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  12:47

« Re: CELICA?

Ahoj
    jsem tu dnes poprvé a zajímalo by mě zda je nějaký klub pro majitele TOYOTA CELICA.
    Pokud ano a míváte srazy rád bych se zúčasnil
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  15:33

« Re: Slalom ve Zlíně

No, prijd se nekdy na slalom podivat (treba 19.9. na Letnou). Tam obcas nekteri skodovkari predvadej divy. Jeden tam jezdi s hundrtkou(!) na seriovejch gumach tak uzasne rozevlatym stylem, radost se divat. Je pravda ze to je tak pri rychlosti 40 kmh.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  14:14

Jo, toho slalomaka jsem cet' - to je dobra *. Ty gumicky vozis z Nemecka, nebo se to da u nas taky nekde objednat?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  12:40

Dej bacha at to nerozmaznes,byla by to vecna skoda.Ted mne ale rozciluje jeden drak,kterej jezdi se S120 v 60 km/h kontrolovanej smyk za plnyho provozu,takze se odebiram do rubriky Vazeni kolegove ridici ...... CAU.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  12:35

A s cim jinym? Jeste mam k dispozici 4Runner, ale pet metru dylky a 1700kg asi nebude to spravny.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  12:31

« Re: gumicky

Ounly guma,presneji 25DM.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  12:30

« Re: Vyfuky

Sorry, trochu jsem vas mystifikoval, ty vejfuky jsou HODNE hlucny... A jeste URL> www.janspeed.com
  • « 00 Reagovat !

foto

Nerikej mi ze s MR2?
  • 00 Reagovat !

foto

« gumicky

Marku, za 450 je celej sterac nebo jenom gumicka?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  12:28

Hadej :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  12:23

Hope,na cem pojedes?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  12:21

« To HOP

Sakra tys mne predbehnul ja chtel mit ten litr taky,jinak s gumickama do steracu : u pumpy stoji 100,- a vydrzi 3 mesice a dost!S tim mam zkusenost,lepsi je orig. cca 450,- ty jsou na dlouho.
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.99  12:14

« Tisic !!!!!!!!!

A je to tady! Bouchejte rychly spunty! Tisici prispevek v TOYOTA-CLUBU je tu! Ale ze sme toho tady nakecali, co .... ?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  12:11

Ja jedu. Prilbu mame bohuzel jen jednu.
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.99  12:09

« Vyfuky

Nedavno se tu nekdo bavil o vyfucich, uz ani nevim kdo. Ale kdybyste chteli na Corolly 1.6 84-92 (vc. RWD), nebo MR2 mk1, Celica 90-99 nebo RAV4 vejfuky, tak dobra firma je JanSpeed. Jsou to nejaky anglani, nedelaj toho moc, ale co delaj je dobry. Skutecny narust vykonu, krasny zvuk, ne moc velkej randal. A navic vynikajici kvalita, mnoho vyfuku je take mozno objednat v nerezu. Ceny jsou cca 60 liber za universalni tlumic vcetne koncovky az 260 liber za komplet vyfuk vc. downpipe v nerezu. Zatim to tu nikdo nedovazi, ale mel by ... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.99  12:06

« Slalom ve Zlíně

Ahoj, jedete někdo v sobotu si zazávodit ??
    A nemáte jednu náhradní přilbu ??
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  11:14

« Re: sterace ---

Hmm, tak to by me taky zajimalo. Kupovat "gumicky" u pumpy vubec nema smysl, vydrzi tak 3 mesice. Originaly vydrzej 3 - 7 let ...
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.99  10:34

« sterace ---

Pratele, nevite nekdo, kde koupit sterace i s raminkama tak, aby to nestalo 1800 Kc? Nedavno jsem kupoval za 180 v Baumaxu, ale pak jsem zjistil, ze jsou jen na zadek ... vepredu mam kazdy jinak veliky. Zatim kupuju asi jednou za 1/4 roku takovy ty vymenny na plastikove liste, ktery jsou hrozny. Dik.
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.99  07:10

« Fotky ???

Co ty tvoje fotky HOPE? Najdu je nekde nebo je posles?(Doufam ze se ti nezacuchal film,cha,cha to by v tom byl cert!)Vcera jsem tu nebyl - delam HIACKU,dneska snad pujde do laku...takze v sobotu pocitam bude prvni "motorovka".
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…