TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« Re: Frankfurt
My už jedeme na 100%, teď jsi mě trochu sklamal, že to není nic moc. No risknuto :o. Jestli můžeš tak mi prosím tě napiš v který části města je to výstaviště a případně cokoliv bych tam neměl přehlédnout. K té Celice, ze předu je podle mě super zbytek bohužel *. -
jestli vam muzu poradit, tak do frankfurtu nejezdete, nema to cenu, vsichni delaj jaka to je bomba ale zas takovy zazrak to neni!!! lepsi je na jare leipzig!!! jinak ja jel pres norimberk a wurzburg a stali jsme v zacpe pul hodiny takze ok. dulezity je sjet spravne pred frankfurtem, pokud mate zajem, podam informace. ta nova celica to je otres!!! -
Jen pro zajímavost Volvista už tam byl a prej před Frankfurtem hrůza. Díval jsem se do map (Route66) a když pojedete i Vy z Prahy vrchem tak tam musíme být dříve. Máte to o 50km dál nejel bych asi na Drážďany, ale přímo na Bautzen. To je nejblíž na dálnici. My vyjíždíme ráno v pátek 24.9 čas počítáme okolo 4 - 5hod. -
« Toyota Yaris?
Zdravim Vas, Nemate nekdo osobni zkusenost s timhle autem, co je to zac, jak to jede, jak je to velky (kufr, misto pro nohy), treba ve srovnani s
Felicii? Ma to smysl to kupovat, neni to na to, jak je to velky moc drahy? A co nahradni dily, apod.? Videl jsem to, a zda se mi, ze ten kufr
je strasne malej a blbe udelanej,kdyz se da na maximalni velikost, tak si zase vzadu nikdo nesedne, neni to spis auto pro dva lidi, neni to o moc mensi nez Felicie?
Diky za odpoved Radek
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!