TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« Jsou náhradní díly na TOYOTU fakt tak drahé?
Zdravím. Od známých co maj TOYOTU jsem se dozvěděl, že ND na ní jsou tak drahé, jako by byly ze zlata. Chtěl jsem si koupit Corrolu (1994), ale tohle mě dost odradilo. Je to fakt tak drahé (ve srovnání s evropskými auty)? Dík za odpověď. -
« Re: Novy server MOTORMIX
Zdravim. Jedna se o novy server a nove zaregistrovanou domenu, takze je mozne, ze nameserver, ktery pouzivate ji jeste neznal. Ted vsak by jiz mela byt znat vsude (alespon doufam).
Jinak, nove byl zarazen clanek o tom, co se delo o tomto vikendu v Bucovicich, takze preji prijemne cteni.
M.K. -
« To: alf
140k z 1800 bez turba zas tak málo není, navíc na auto, vážící 1100kg (7,8kg/k) aby se vešlo mezi levný kupátka to stačí. Určitě ten turbo dvoulitr (měl v minulé verzi 245 k) si totiž hned tak nějakej smrtelník nekoupí. Navíc Celica nikdy žádný hvězdný zrychlení (kromě turba) "papírově" neměla. -
« Re: New Celica
140K není málo a podle mého by se do sportovního kupé neměly dávat motory pod 100 kW. Je sice fajn mít v kupé 150kW, ale pak by se podstatně zmenšila klientela. Proto mívá mnoho značek v nabídce kupé motory kolem 85 - 100kW - fiat, hyundai, renault, citroen, ford a mnoho dalších. -
Hope, 140k z 1800ccm se mi zdá málo (Honda už před 10-ti lety sériově dělala z litru 100k.
A to zrychlení taky není žádnej zázrak :-(
Co se týče Calibry je to auto designově z 88 roku a v turbu má 204k na 1350kg. Celicou turbo 89 jsem 2 roky jezdil a doufám, že zmiňovaná verze 2000 a turbo uvedou na pravou míru slovo sportovní. Alf
P.S. Budeš v na AS v Klatovech ?? -
petous 10.10.99 14:38
« Re: Novy server MOTORMIX
A takhle funguje:
Požadovaný dokument je nedostupný
Při pokusu o přístup k: [odkaz]
se objevila následující chyba:
Jméno serveru není možno převést na IP adresu www.motormix.cz
DNS server odpověděl:
DNS Domain 'www.motormix.cz' is invalid: Host not found (authoritative).
To znamená že:
Cache server nebyl schopen získat adresu serveru uvedeného v URL.
Zkontrolujte prosím adresu.
Generated Sun, 10 Oct 1999 12:37:25 GMT by proxy.vol.cz (Squid/2.2.STABLE4) -
« Re: gumy
Dík. Já jsem se, ale špatně vyjádřil šlo mi o to jestli když dám tehle rozměr gum, se mi nezmění obvodová rychlost kvůli tachometru a "počítači" a jestli nebudou někde drhnout. Byl tady na motor café takovej jeden "matematik" já jsem rád, že jsou tady i chytrý lidi který těm blbejm poraděj. :o. dík -
« Re: gumy
Dát je na stejnej ráfek nemůžeš. Jen kdyby měly ty gumy stejný průměr R15. Moh bys tam dát 205/50/R15, ale ne 16, protože ta guma by na 15ce plandala. Vypadají sice skoro stejně, ale na průměru je 25,4 mm (1 palec) rozdíl v průměru, což je okem u pneumatik skoro nepostřehnutelné. -
Hope, k tomu obrázku GT4 jsem ti zapomněl dodat ještě info o výkonu a motoru. Bude to 2,0 Turbo s 280k (kolik je to KW nevím, nechce se mi to počítat). To bude docela rachot. A Premiéra, Na japonském trhu pravděpodobně prosinec 1999/ leden 2000. Dobré info, ne? -
Co mas sakra proti motoru kterej ma 180 koni? A to nemluvim o jeho pravdepodobne preplnovane verzi - ta by mela mit cca 240 koni. Tak co je na tom motoru "nesportovni"? Mozna ta slabsi verze ktera ma "jenom" 140 koni. Ale na 1100 kg tezky auto je i to myslim dost. Kolik koni ma Calibra a kolik vazi? -
« Re: Antikorozna ochrana - Corolla
To: Nasrot. S tou garazou to nie je spatne. Za 1. - nie je vyhrievana. Za 2. - Nechodim autom dennodenne. Do roboty peso 15min. Takze len vikendy - chata, vylety, prazdniny, a pod. - vacsinou dlhsie trasy. Niekedy, ked ho potrebujem castejsie cez tyzden mam ho pred bytovkou. Inac garaz. Myslim, ze ked nanho menej svieti slnko, menej padaju kysle dazde, tak to nemusi byt nevyhoda. (Minule mi kvaplo na strechu nejake svinstvo a rozozralo mi to farbu - cca2x3cm. Ani neviem ci trus, alebo z okna niekomu nieco... Musel som to opravovat). -
Nic ve zlém, ale celica je model od modelu horší a horší ( design-ově ! ), a jestli si měkdo myslí, že ten motor 1,8 je pro sportovní svezení, tak je blázen. Nemůžu si pomoci, nejlepší byla ST185 Turbo Carlos Sainz. Jediné co je cool na nové celice to je přístrojovka a budíky.
Alf -
« Poradte, co dělat v případě krádeže auta ??
Ahoj Toyotáci ! Píšu do Vaší rubriky protože je nejaktivnější. Kámošovi v sobotu ukradli auto, a požádal mě abych dal na i-net informaci. On to samozřejmě ohlásil a kontaktoval Cebii atd. Poradte mi kam na i-net dát tuto informaci a Vašs zkušenosti.
Dík Alf
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Dík Alf
P.S. Hope, napiš mi kde je ta informace o problémech 4x4 u calibry.