TOYOTA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota

• 00 Reagovat !

foto

10.11.99  19:16

« Yaris - totalka

Tak panove, dnes jsem prisel o Yarise. Na Zenklove ulici cca. 400 m pod Stirkou me vytlacila zelena Felicia na sloup od troleji. Rana jako brno! Auto je totalka a nema cenu spravovat. Kdo chce tvrdit, ze Yaris nema zadnou vydrz tak s nim se budu hadat do krve. Sedet v jinem aute tak jsem hotovej! A take z dnesni zkusenosti "vzdy se poutat!".
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.99  17:44

« TOYOTA

vŠECHNY TOYOTY JSOU NANIC, AŽ NA CELICU GT4, NEBO CORROLU WRC, JINAK JE TO HNUS !!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  16:53

« Re: Yaris - Meeting a mladý lidi

Tak to já jsem viděl předevčírem bouračku Mercedesu A a Sierry Kombi, skoro úplně stejná situace a ten mecedes z toho taky nevyąel dobře. Holt dneąní auta jsou sice bezpečnějí, ale na úkor "výdrľe".
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  09:02

pokud jezdí v yarisu same mlade holky, tak na ten sraz prijedu taky, klidne i s felicií (alespon byste videli, jak ma jezdit maly auto, a o 40 000 levnejsi hahaha)Já ale viděl v yarisu samé staré dědky. Jinak jsem videl yarisí bouracku s vectrou ve meste (nedáni prednosti v jizde vectrou, v rychlosti cca 40 (yaris) ku 15 (z boku vectra). yaris byl tak akorát na vrakáč. Zmuchlaný až po A sloupek. Fakt bych ho chtěl. Jinak ten článeček o MR 2 je super. Lexus taky, ale trochu moc "volízanej" (ale furt lepší, než od hondy, která žádný nemá). Včra jsem viděl v Praze na Václaváku Stříbrnou supru .Ještě teď slintám.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  08:26

« Re: Lambda sonda

To by mohlo odpovídat :)))
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 10.11.99  07:43

« Lambda sonda

Nevíte někdo kolik žere Corolla 1.3 r.v.89 bez Lambda sondy ? Protože s ní jezdím 130 km/h po dálnici a žere 11,7 litru !!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.99  13:54

Je fakt ze jsou auta neumerne drahy. Ale presto jsem zatim videl jezdit Yarisem jen samy mlady . Mozna az na 1-2 vyjimky.
    Ale to prece neva - ze ji ma tvuj tchan - puc jsi ji vem nejakou pritelkyni a sejdeme se na srazu udelam to podobne :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.99  13:51

« Re: Yaris - Meeting

No, ja si ani nedovedu predstavit nejakou seslost v tomhle pocasi - takze jaro by byl dobrej termin.
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 08.11.99  15:18

No já zase samé skorodůchodce, např. mého tchána. Jemu to rozměrově vyhovuje a výkonu má na jeho schopnosti dostatek. Počítám, že tak cca 2 roky před důchodem na něj taky budu mít.
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.99  14:40

« Tokio

Tak co říkáte novejm fotkám v magazínu? Lexus Sport Cupe to je fakt fešák i když v tom je jasně Mercedes a Audi TT :-) no tentokrát je to ku prospěchu desingu. HV-M4 mě nic neříkající auta,ale řekl bych, že slušný. Rozesmála mě toyota origin, to je fakt pěkná kára :))). Jinak na úvodní stránce je MR2 to je neuvěřitelný jak takle nádherný auto dokáže sprznit fotka. Hope pošly jim nějakou slušnou fotku ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.99  14:16

« Re: Yaris - Meeting

Musíš počkat do jara. Bude si jí kupovat kámoš :)
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.99  08:54

« Yaris - Meeting

Mam Toyotu Yaris - a docela by me zajimalo, jestli by se nasel nekdo, kdo by usporadal Yaris-setkani. Zatim jsem Yarise videl ridit jen same mlade lidi(hlavne holky - pravda az na nekolik starsich vyjimek) a tak by to mohlo mit uspech. Mohl bych se poptat v Toyote v Usti nad Labem (tam jsem to koupil) mozna by to podporili nejakou akci...
    Co vy na to???
    Andre
    tgl@ufo.cz
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.99  09:14

« To Hop

hope, mrkni na www.autobild.de. je tam první článeček o MR roadsteru. King. A z toho RS auto revue si nic nedělej. opruzuje všude.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.99  15:21

« Re: RS Auto Revue

Díky za pochopení.
  • 00 Reagovat !

foto

27.10.99  21:19

« Re: RS Auto Revue

Nevnucuj se, vtírko...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.99  20:35

« Re: TTE

A moravsky samozrejme taky.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.99  20:35

Ne prazsky, ale cesky!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.99  08:58

a bylo na co koukat?
  • 00 Reagovat !

foto

22.10.99  09:57

« TTE

Byl jsem v Koline nad Rynem a uz tam cekaji na nas Prazsky TOYOTA Club :-) Ne bylo to super a seznamil jsem se s jednou mistni zamestnankyni ktera slibila exkursi po skladu, dal na s pustit nemuze to by se prej musela domluvit s vedenim :-) , ale byla aspon velmi prijemna.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.99  09:10

« Re: Cena nové Celicy

Vždyť rozdíl v ceně té staré 1.8 a 2.0 byl taky veliký asi 300 000,-Kč, ale taky to bylo vidět na výbavě a samozřejmě na výkonu bohužel :(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…