TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
« Yaris - totalka
Tak panove, dnes jsem prisel o Yarise. Na Zenklove ulici cca. 400 m pod Stirkou me vytlacila zelena Felicia na sloup od troleji. Rana jako brno! Auto je totalka a nema cenu spravovat. Kdo chce tvrdit, ze Yaris nema zadnou vydrz tak s nim se budu hadat do krve. Sedet v jinem aute tak jsem hotovej! A take z dnesni zkusenosti "vzdy se poutat!". -
« Re: Yaris - Meeting a mladý lidi
pokud jezdí v yarisu same mlade holky, tak na ten sraz prijedu taky, klidne i s felicií (alespon byste videli, jak ma jezdit maly auto, a o 40 000 levnejsi hahaha)Já ale viděl v yarisu samé staré dědky. Jinak jsem videl yarisí bouracku s vectrou ve meste (nedáni prednosti v jizde vectrou, v rychlosti cca 40 (yaris) ku 15 (z boku vectra). yaris byl tak akorát na vrakáč. Zmuchlaný až po A sloupek. Fakt bych ho chtěl. Jinak ten článeček o MR 2 je super. Lexus taky, ale trochu moc "volízanej" (ale furt lepší, než od hondy, která žádný nemá). Včra jsem viděl v Praze na Václaváku Stříbrnou supru .Ještě teď slintám. -
« Re: Yaris - Meeting a mladý lidi
Je fakt ze jsou auta neumerne drahy. Ale presto jsem zatim videl jezdit Yarisem jen samy mlady . Mozna az na 1-2 vyjimky.
Ale to prece neva - ze ji ma tvuj tchan - puc jsi ji vem nejakou pritelkyni a sejdeme se na srazu udelam to podobne :o))) -
« Tokio
Tak co říkáte novejm fotkám v magazínu? Lexus Sport Cupe to je fakt fešák i když v tom je jasně Mercedes a Audi TT :-) no tentokrát je to ku prospěchu desingu. HV-M4 mě nic neříkající auta,ale řekl bych, že slušný. Rozesmála mě toyota origin, to je fakt pěkná kára :))). Jinak na úvodní stránce je MR2 to je neuvěřitelný jak takle nádherný auto dokáže sprznit fotka. Hope pošly jim nějakou slušnou fotku ;) -
« Yaris - Meeting
Mam Toyotu Yaris - a docela by me zajimalo, jestli by se nasel nekdo, kdo by usporadal Yaris-setkani. Zatim jsem Yarise videl ridit jen same mlade lidi(hlavne holky - pravda az na nekolik starsich vyjimek) a tak by to mohlo mit uspech. Mohl bych se poptat v Toyote v Usti nad Labem (tam jsem to koupil) mozna by to podporili nejakou akci...
Co vy na to???
Andre
tgl@ufo.cz -
« TTE
Byl jsem v Koline nad Rynem a uz tam cekaji na nas Prazsky TOYOTA Club :-) Ne bylo to super a seznamil jsem se s jednou mistni zamestnankyni ktera slibila exkursi po skladu, dal na s pustit nemuze to by se prej musela domluvit s vedenim :-) , ale byla aspon velmi prijemna.