TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« to: Saab
Kámoš má Mazdu 626 2.0i 16V, no prostě klasickou, a taky se na Corollu 1.6i 16V nečapal. Sice vcelku těsně, ale asi metr a půl mu chyběl. Pravda je, že mu to jede rychlejc (udělal s ní maximum 223, já s 1,6, ale Carinou, prže ta Corolla má tacháč jen do 180, "jen" 219). -
Saab 14.11.99 08:19
« to King
Já jsem si koupil přesně tu Corollu co tě vytlačila. Mám ročník 89 s motorem 1.3 12V 52kW (bez katalyzátoru má tento model 55kW). Koupil jsem ji cca před 4 týdny a z toho 3 týdny byla v servisu a pak mi ji vrátili i s fakturou na 19.000,- kč. Takže už s ní týden jezdím a musím říct, že motoricky je živější než Felda 1.3 BMM 50 kW, kterou má bratr. Teď jsem musel ještě objednat lambda sondu za cca 5.500,- i s prací. A jakmile budu mít auto konečně v pořádku, tak budeme z bráchou dělat srovnávací test, takže ti pak napíšu jak dopadl. -
« Re: Yaris - Meeting a mladý lidi
riso, děláš někde v servisu? Já že to by se vždycky mohlo hodit. Jen tak na okraj, Včera mě jeden * s corollou (červenou) když jsem ho objížděl (vyhasil si to z vedlejší) pěkně zmáčknul, protože místo toho, aby mě nechal předjet, tak to přišlápnul, když jsem byl na jeho úrovni a já musel na brzdy a za něj. Chtěl jsem si ho podat po výjezdu z města (nebo to alespoň zkusit), ale uhnul. Tohle je jediná věc, která mě dokáže rozžhavit do běla, zrychlující předjížděné auto. Ale k věci: jak výkonné byly corolly (nevím ročník) s designem podobným nissanu sunny, nebo minulé generaci civicu (strmá krátká záď a mohutný C sloupek). já jen, jestli bych se s feldou chytal..... -
« Re: Yaris - Meeting a mladý lidi
Mám úplně stejný zkušenosti. Dnešní auta jsou velice bezpečná a hlavně proto vypadají po bouračce vždycky dost hrozně. Rád ukážu crash zony u corolly jak r.v.92-96 tak u té nové. Teď mám fajnovou corollu, chlapík vletěl do lesa přerazil s ní dva stromy a o třetí se zarazil :). Představte si, že se mu nic nestalo a všechny dveře jdou otevřít, ale zavřít už ne :))). Martine dneska se ozvi na ICQ. -
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!