TOYOTA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota

• « 00 Reagovat !

foto

28.01.00  08:47

« Re: Servis ...

Ja jsem docela spokojenej u PP Car, Mendiku v Nuslich. Trvá jim to, ale dělaj fakt poctivě. Jezdim tam už 4 roky a zatim max. spokojenost.
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.00  08:45

« http://www.tte.de/ToyotaFormulaOne/complete-intro-internal.h

Cau, skvela stranka. Pochopil jsem to dobře, že vyjedou na trať v roce 2002? P.S. Hope ja jsem se na tu corollu ještě nestihl podívat. Má to ještě vůbec nebo už je to pryč?
  • 00 Reagovat !

foto

26.01.00  17:02

« Servis ...

Potrebuju opravit vejfuk na my 1.6GTI Corolle(vymena parohu) a hledam sci-fi servis, kde by mi to udelali levne a dobre (radeji kvalitne nez levne, par stovek mi nestoji za pozdejsi problemy). Pokud mozno kolem Prahy 10, jeden sice znam na Proseku (SPEI), ale to je dost z ruky. Doporuceni prosim jen z vlastni zkusenosti. Diky!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.01.00  02:50

« Re: Re:

Ne, na stopě jsem nebyl, my byli v MonteCarlu. Na stopě měl teoreticky bejt Martin.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.01.00  19:05

« Re:

Nazdar Hope, nebyl jsi náhodou na Po stopách Valašské zimy minulý víkend. Sem to nestih + bylo opravdu neskutečné počasí. Ses se dostával z Humpolce do Brna večer asi 4,5 hodiny, opačný směr byl zavřený do rána.
    Zdědil jsem nový auto po nejvyšším - Hyundai Sonata 97 - škoda mluvit. nechápu, jak si to může někdo dobrovolně koupit. Je to sice jako nový a oktávka již měla přes sto t.km ale....
    Víš co je to žárovka H7 ? Příště vysvětlím.
    Čau.
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.00  18:55

« Bez nadpisu

Dlouho jsem tu nebyl, takľe jestli jsem někomu neodpověděl tak sorry.

Dnes jen dvě nové adresy:

[odkaz]

[odkaz]

pro toho kdo tam jeątě nebyl ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.00  12:57

« Re: Pojistky

Stropní světlo je uzeměno přímo na kostru a mohou být problémy s kvalitou uzemění. Vyřešil jsem je tenkým měděným drátkem omotaným kolem samořezného vrutu, který zajišťuje ukostření.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.00  12:52

« Re: Jeste jednou naposledy HEEEEELP

Od Haynese odepsali, že manuál nemají a v nejbližších 6-8 měsících neplánují reedici manuálu pro Carinu II. Existuje sice "Pocket Mechanic For Toyota Carina II From 1990 Russek, Peter ISBN: 189878020X"
    na [odkaz] , bohužel je vyprodána.
  • 00 Reagovat !

foto

21.01.00  07:51

« Pojistky

Já si vyhodil pojistky když jsem měnil árovku od
    stropního osvětlení.Nejdřív jsem prohlídnul všechny pojistky vevntř protože logicky vnitřní osvětlení-vevnitř..Nakonec byla ta pojistka v pixle
    s relátkama u motoru.Stálo mě to 3 hodiny pokusů ,ale našel jsem i 2 pojistky omotaný drátem,i když je jinak auto v perfektnim stavu.Byly to pojistky od světel+přídavný dálkový
    a mlhovky.Jinak to sropní světlo nemé deflektor
    ani izolaci od střechy tak pozor.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.00  15:59

Tak to nemusíš bejt zrovna pitomej abys nenašel všechny pojistky. Jinak jsou zevnitř pod volantem. Pak je taky něco na pravo a samozřejmně v motoru jsou dvě krabičky relátka a pojistky. P.S Nejhorší je zkurvit si elektroinstalaci.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.00  15:56

« Re: To saab

Ve Slušticích 0602/238 788. Tam by ho mohli mít, zkus to.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.00  20:32

Vidim ze ty dolary zabraly, zvysuju na 2000, ale vazne. Dik za projeveny zajem, ja sem tak pitomej ze neumim ani "najit vsechny pojistky" cili potrebuju klasickej manual / cestina or anglictina/ abych az prijedu k pumpe vedel kde do toho nalit benzin. Voni se manualy daji sehnat na inetu, ale problem je ze v anglickym venku model CARINA II neznaji. Zatim vsichni majitele, ktere se mi podarilo kontaktovat mi tvrdi ze se nic takovyho neda sehnat a me to stve z principu.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 19.01.00  10:24

« Re: To saab

Bohužel mám rok výroby 1989. GO je drahá, takže sháním nový motor.
  • 00 Reagovat !

foto

18.01.00  18:23

« Yaris

Tak jste me panove docela dost dobre pobavili, ty zvasty o Yarisu jsou fakt gut. Kam na to chodite? Hlavne s tema crashtestama? Uz me z toho boli branice!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.01.00  18:13

« Re: Kdo jezdí s Yarisem?

Tlučhoř: ja jsem jezdil s Yarise a dokonce jsem i vyzkousel crash test zevnitr!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.01.00  18:11

« Re: Yaris

King Of The Road - Zaplat panbuh!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.01.00  15:59

Za 1000 baku .. no to by šlo. No dělám si * co potřebuješ. Mám možnost nakouknout do servisních CD jestli ti to pomůže.
  • 00 Reagovat !

foto

18.01.00  15:56

« To saab

Pokud máš corollu r.v92 a novější tak jsi pravě vyhrál. Pokuď máš starší tak sorry.
  • 00 Reagovat !

foto

18.01.00  01:32

« Jeste jednou naposledy HEEEEELP

Kdyz ani opevovany Haynes nema prirucku na CARINU II, tak prece nejaky majitel mi za 1000 dolaru necha udelat kopii. Kde jste majitele Cariny II /4A-FE , 5dv., r.v.91 /????
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 11.01.00  14:06

« to hop

Nevíš na kolik vyjde GO motoru u mé Corolli ? Motor 1.3 12V s karbecem, případně o kolik dražší by bylo převrtání na vyšší obsah (stačí mírně, max. 1.4). Dík.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…