TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
« Servis ...
Potrebuju opravit vejfuk na my 1.6GTI Corolle(vymena parohu) a hledam sci-fi servis, kde by mi to udelali levne a dobre (radeji kvalitne nez levne, par stovek mi nestoji za pozdejsi problemy). Pokud mozno kolem Prahy 10, jeden sice znam na Proseku (SPEI), ale to je dost z ruky. Doporuceni prosim jen z vlastni zkusenosti. Diky! -
"-- skrytý --" 25.01.00 19:05
Nazdar Hope, nebyl jsi náhodou na Po stopách Valašské zimy minulý víkend. Sem to nestih + bylo opravdu neskutečné počasí. Ses se dostával z Humpolce do Brna večer asi 4,5 hodiny, opačný směr byl zavřený do rána.
Zdědil jsem nový auto po nejvyšším - Hyundai Sonata 97 - škoda mluvit. nechápu, jak si to může někdo dobrovolně koupit. Je to sice jako nový a oktávka již měla přes sto t.km ale....
Víš co je to žárovka H7 ? Příště vysvětlím.
Čau. -
« Pojistky
Já si vyhodil pojistky když jsem měnil árovku od
stropního osvětlení.Nejdřív jsem prohlídnul všechny pojistky vevntř protože logicky vnitřní osvětlení-vevnitř..Nakonec byla ta pojistka v pixle
s relátkama u motoru.Stálo mě to 3 hodiny pokusů ,ale našel jsem i 2 pojistky omotaný drátem,i když je jinak auto v perfektnim stavu.Byly to pojistky od světel+přídavný dálkový
a mlhovky.Jinak to sropní světlo nemé deflektor
ani izolaci od střechy tak pozor. -
« Re: Jeste jednou naposledy HEEEEELP
Vidim ze ty dolary zabraly, zvysuju na 2000, ale vazne. Dik za projeveny zajem, ja sem tak pitomej ze neumim ani "najit vsechny pojistky" cili potrebuju klasickej manual / cestina or anglictina/ abych az prijedu k pumpe vedel kde do toho nalit benzin. Voni se manualy daji sehnat na inetu, ale problem je ze v anglickym venku model CARINA II neznaji. Zatim vsichni majitele, ktere se mi podarilo kontaktovat mi tvrdi ze se nic takovyho neda sehnat a me to stve z principu.