TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« Re: toyota = horsi uz len Nissan
Corolla r.v.96 to byla desingově velice zdařilá autoaž teď je překonaly ty nové VVT-i ty jsou fakt super. Jediný co mě zaráží jsou výkony motorů. Proč nedělají silnější motory? Jedinej důvod kterej mě napadá, že se to ekonomicky vůbec nevyplatí protože o silnejch autech se rádi bavíme, ale neradi je kupujem. -
« Re: toyota = horsi uz len Nissan
...takze pre niekoho je subjektivny dojem z designu viac ako objektivna skutocnost spolahlivosti auta...
Ja osobne nemam na to, aby som pchal prachy do servisov, asi preto som sa rozhodol kupit "skaredu" Corollu (m.1996)...
zatial nelutujem. -
« a už jsme trapný s tou spolehlivostí :)
Čtveřice japonských automobilů Toyota Camry, Mitsubishi Space Gear, Toyota Corolla a Toyota Carina vede spolu s Mercedesem E200 tabulku průzkumu technického stavu nových automobilů, kterou každoročně pořizuje švédská Státní zkušena automobilů. Hodnocení jednotlivých značek je založeno na výsledcích povinné technické kontroly, která je ve Švédsku povinná pro každý automobil starší tří let. -
« neoriginalni dily
Shanim nejaky obchod, kde prodavaji neoriginalni dily na Toyotu [ konkretne Carina II].
Slysel jsem neco o vyrobcich od TRW a AJUSA.- prosim nazory na kvalitu - ale nevim kde je sehnat.
Nejlepe adresy z okoli Brna, Vyskova, Kromerize, Prostejova, Prerova.... vicemene jizni Morava
-
« Re: SUPRA
Jo jo v Supře jsem jel jednou jako spolujezdec a připadal jsem si jako v bitevním vrtulníku. Na tom autě se mí líbý to, že je "hotový". Tím myslim, že ho není třeba nějak vylepšovat jako jiný auta. Todle je prostě nádhera už z továrny. Ten chlápek co jsem s ním jel tak tam měl nějakou mašinku kterou mohl štilovat zapínaní turba a jiné blbovinky. Sedačky která tam dávaly před deseti lety, tak ty dneska davají sportovní Mercedesy apod. Viděl jsi tu vytuněnou Supru. Nevim sice v jakym časopise byla, ale byla strašně nadělená. -
« Re: to Barrichello:
Do 170 neměřím,měřím nad 190, ono jsi Pontiacu mohl opravdu nandat, proč ne, zaleží v jakým to má kdo stavu, jestli to zrovna přivez z vrakoviště nebo do toho leje jenom benzín a to je vše, tak mu to asi moc jezdit nebude! Mimochodem, já do Camara zatim nekupoval vůbec nic mimo vzduchovýho filtru!!! A to už ho mám rok(výhledově asi jenom pneu)! -
« to Barrichello:
Pokuď nějaké auto vypadá jako, že se převrátí, tak ti v nejlepšim případě ustřelý což se ti při tuhosti karoserie může klidně stát i na rovině. Mimochodem když jsem měl ještě starou Celicu 2.0 tak jsem dal brutálním způsobem Pontiacu 3.5l (nevim název, ale byl to nějaký "sporťák"). I když vzhled byl impozantní motoricky to byl chorchoj. Jestli měříš do 170cm tak věřím, že se ti líběj americký auta. -
« Re: Corolla versus jiné vozy
Je hezký s tří a půllitrovým Pontiakem gomovat na trojku,ale spotreba bude v ten moment 30 litrů.Já mám Corollku 1,3-12v stříkačku z 91Kombi.Dovalená z Němec.Má teď už 115t a já měnil jen 2 žárovky.Teď dojde na zadní část výfuku a výhledově tlumiče a gumičky do stěračů. Jinak nic.A veme si 7l ve městě. -
Žádnou mořskou nemoc nikdo nedostane, jsou super právě na naše hrbolatý a díratý silnice, z okna nevypadneš když zrovna nechceš mimochodem, že se nakláněj do zatáček je super, můžeš se prohnat stovkou do zatáčky, auto vypadá, že se převrátí, ale nikdy se nepřevrátí, druhá věc Us off roady jsou nejprodávanější na světě, za 3) kdyby nebylo amíků japonci by skoro žádný auta neměli, 4) 97% japonskej a korejskejch kár mělo za předky americký auta- Nexia´=Pontiac Le Mans,mazda 121=fiesta,Camry=okopírovanejch 7 typů Us aut od Stratusu po Caprice!!! Pokračovat dál už nemá ani cenu, jenom zníním pro nevzdělance, že spotřeba už není dávno 20 litrů jako vroce 78 ale klesla na 10-14 podle obsahu a typu vozidla, že jsou ameriky nejpohodlnější auta na světě ví snad každej!!!!!! -
Saab 28.03.00 08:45
Ameriky jsou pouze nenažraný krávy s mizerným podvozkem (mimo sporťáků :-). V americe totiž při průjezdu zatáčkou a staženém okýnku můžeš vypadnout z okna :-) I sedačky jsou nanic, jsou strašně měkký a nemají žádné boční vedení. A na našich silnicích by jsi v americe mohl dostat mořskou nemoc z toho jak se pořád houpou :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Jinak ND na Toyotu me zacinaji pekne stvat, protoze jsou prilis drahe. Pro ukazku:
svicky NGK 732,- kc (4 ks), na Saab 9000 2.3turbo stoji svicky NGK 386,- kc !!! Olejovy filtr na Corollu stal neco pres 700,- kc, na Saaba stal original filtr Saab 260,- kc !!!!