TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« f1
Finsky jezdec Mika Salo havaroval behem nedelnich testu v novem voze formule 1, s nimz chce japonska staj Toyota vstoupit pristi rok do serialu mistrovstvi sveta. Salo narazil v rychlosti 220 kilometru za hodinu do zdi na okruhu Paula Ricarda nedaleko Marseille, z nehody vyvazl bez zraneni -
« Dva karburátory - jak na ně ?
Mám motor 2T-B, tedy šestnáctku se dvěma karburátory. Nevíte, kdo by je dokázal seřídit ? Pokud možno někdo, kdo už je někdy seřídil. Už jsem narazil na "odborníky", kteří mi tvrdili, že "nějak to seřídíme" a chtěli mi to seřizovat jen tak za volnoběžného chodu šroubovákem přímo na ulici. Tak takový nechci.
Zároveň bych chtěl koupit Corollu 1.6 s náhonem na zadek a motorem 4A-GE, nevíte o něčem ? -
"-- skrytý --" 10.02.01 12:45
« Re: SUPRA
Když ti měnili svíčky, tak se na ně radši podívej, jestli ti tam dali správné, protože většinou v těch servisech šetří a dají ti tam nějaké Boschky do Feldy a naúčtují ti správné NGK. A pak to samozřejmě pořádně nejezdí (už s tím mám bohužel své zkušenosti, ale jen u Corolly - dali mi tam právě Boschky do Feldy a auto mělo zátah jen kolem 4tis otáček, teď jsem je vyměnil za originál NGK a už si musím dávat pozor jak pouštím spojku, protože to na suchu hrabe i bez plynu...). -
« Re: SUPRA
Dik za radu...hovoris, ze do motora radsej nesahat...hm, to si asi vezmem k srdcu, ved ono to aj tak ide dobre...ja mam r.v. 91, takze starsiu, ale teraz idem menit spojku, predne loziska v kolesach, olej, sviecky a podobne veci...vyratali mi to v servise na cca 40.000,-Sk, takze mam radost...a chcel by som este vymenit panel, co sa s nim ovlada klima za model 91, je krajsi...no este sa uvidi...