TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
« LEOTT
Jsem cca 3 týdny vlastníkem Corolly 1.6 coupé RWD, 124HP. Nemá to chybu. Doporučuji všem. Při rozjezdu to zbytečně nehrabe a jede to hodně živě tak do 140. Ideální na české silnice.
Jenom mám strach z motoru, má najeto 210000km.
Má někdo najeto taky tolik ? Kolik vůbec ten motor najede, než se rozsype, nebo co se s ním vůbec může stát ? (4A-GE)
« TO " L E O T T "
Prave prodavam Toyotu Corollu GT16 RWD. Rad bych,aby si ji koupil znalec,ne zadnej skudkar,kterej ji totalne zrasuje.Koukni na www.mujweb.cz/www/toyota_gt tam jsou nejaky fofky.
Jinak jezdi stale SUPER,jedinou vadou je koroze karoserie se kterou jiz nemam silu dale bojovat.Dale jsou to rodinne duvody - prirustek do rodiny mne nuti koupit vetsi a pomalejsi auto....
R.v - 1984,124 hp,230km/h,180000km,STK a EMI do 1/2003, + veskera vybava ktera je uvedena na vyse uvedenem webu.
Cena 30000,-Kc.Popripade po odmontovani nekterych doplnku (nerez koncovka vyfuku,teplomer,audio...)sleva.
Zdravim TOYOTAKY - mad - sazimam@seznam.cz -
« Re: Toyota v F1
Automobilka Toyota, která vstoupí v roce 2002 s vlastním vozem do závodů formule 1 nabídla smlouvu Michaelu Schumacherovi. Podmínky by pro něj měly být více než výhodné. Sám by si prý mohl nejen vybrat tým spolupracovníků, ale i určit plat. No jdou do to fakt naplno ;) -
« Re: Toyota v F1
Nejsem si úplně jistý, ale oni mají místo už koupené na letošek, ale po tom menším podrazu s těmi pravidly okolo dvanáctiválců budou jezdit až příští rok. To místo koupily po někom, ale po kom to nevim. Jen taková zajímavost k Toyotě ve F1 je ta, že jsou údajně první stáj která si pro monopost dělá úplně všechno sama (snad jen gumy ne), teď jen aby to mělo efekt. -
« f1
Finsky jezdec Mika Salo havaroval behem nedelnich testu v novem voze formule 1, s nimz chce japonska staj Toyota vstoupit pristi rok do serialu mistrovstvi sveta. Salo narazil v rychlosti 220 kilometru za hodinu do zdi na okruhu Paula Ricarda nedaleko Marseille, z nehody vyvazl bez zraneni