TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
« sraz
Teď mě napadlo, že pokuď to neuděláme o výkendu tak by jsme se mohli sejít v Toyotě Tsusho Praha v Průhoncích apoň by jsme je ukecaly ať nám půjčej tu Supru aby opravdu vyděly co se z toho dá vytáhnout. /určitě na nás čekaj :-)/
Jak je to teda s tou novou celicou na Netu je to ten žlutej a modrej obrázek? A co je teda to zelený auto na kterym je napsáno celica?
Ta zelená se mi fakt nelíbý. To mi nemůžou udělat. -
« Re: Zima
Tak to se dohodnem předpokládám, že jseš stějně jako Martin z Prahy takže nejlepší by bylo dát někde sraz. Já jezdim do Prahy tak jednou za měsic takže až pojedu tak Vám napíšu a Vy vyberete nějaký místo kde se srazíme.
Nevim jestli se tam vejdou 205? Martine ty budeš určitě vědět. Já mám sice 8ks, ale letní ty jsem měl ještě na starý celice, ale tam mě škrtaly.
Já jsem vysloveně "letní typ" :-))) -
« Zima
To Risa: Na cem ze to jezdis? Jestlis nikdy nezkousel rozdil mezi dobrejma zimnima a dobrejma letnima gumama tak pri -5'C tak si o moc prisel. Vzdycky kdyz jedu z pneuservisu tak mam pocit ze mi vymenili auto, a ne jen gumy. Mam ve sklepe jednu sezonu jety Fulda Kristal Rotego, to sou takovy ty s "V" dezenem. Jelikoz prodavam auto a na ostatni to nepasuje, tak ti je muzu pujcit. Kdyz budes spokojenej, tak se pak dohodnem na prodeji. Jestli ti teda budou pasovat - 205/60R15. -
« Re: Celica
To, že jsou ty žlutý a modrý stejný to jsem fakt poznal:-), ale mě tam spíš mate ta zelená a místo SPZ tam má napsano Celica tak jsem si myslel, že to je celica a ty ostatní fotky supra.
No to mi teda řekněte co dáváte ze gumy když se tak těšíte na zimu. V létě tu celicu "neurvu" ani kdybych chtěl, ale v zimě hrabu a hrabu, že by to bylo těma letníma gumama :-)) -
« modely 1999
Tak se dostal do ruky katalog 1999. Takze sportovni modely pro evropu (objem/kone): Paseo (1.5/90), Celica (1.8/115), Celica GT (2.0/170), MR2 (2.0/170). Pro japonsko dtto + : Soarer 2.5 (2.5Turbo/280), Soarer 3.0 (3.0/230), Levin FZ (1.5/100), Levin BZ-G (1.6/165(!)), Celica GT4 (2.0Turbo/255), Celica Convertible (2.0/200(!)). MR2 GT (2.0Turbo/245), Supra RZ (3.0Turbo/280). Tedy zatim zadna MR-S a o nove Celice taky nic.
Z terennich RAV4 na vsechny zpusoby, HiLuxy jen diesel (2.4D aTD/79 a 90), LandCruisery 90, 95 a 100. Japonsko tez 80GX (4.5/215) a MegaCruiser (4.1D/155). Posledne jmenovany je neco jako Hummer ale lepsi - pro ty kdo ho neznaji. Bohuzel :-((( tam neni nic o 4Runnerech, asi o nich uz neuslisime ... -
« Supra, GT-Four
Je pravda, ze v evrope se moc neprodavaji. V americe je to se Suprou o neco lepsi, ale taky to rok od roku slabne. Chtelo by to uz pomalu novy model. Jak je to tam s GT4 to nevim, ale asi se jich tam moc neprodalo. Taky MR2 se tam neprodava od roku 1995. V japonsku je zatim k dispozici vsechno, to je jedina utecha. Jenze Japonci maji volant na spatne strane ...