TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« Re: pořadí
Chlapi, s nadšením sleduji Vaši debetu. Toyota je fakt asi skvělá značka. Budete mít čas na jednu radu běžnému spotřebiteli:
potřebuji na jaro nové auto, určitě kombika, raději benzin s kterým se dá slušně a bezpečně jezdit. Rád bych si vybral Avensis v 1,6 kombi, ale ta cena je přece jenom dost vysoká. Teď otázka: 1) neexistuje něco trošku levnějšího /na corollu jste toho moc dobrého neříkali) 2) stačí
za 1,6 (výkon je podle mne slušný, ale musí se dost točit).
Díky -
« Re: Jo jeste
No tak to souhlasim Hondu bych taky zkousnul jako druhou možnost po Toyotě. Subaru je skvělý auto, ale desing je takovej ala BMW pořád stejný. Já rozhodně chci rodíl mezi autem z roku 90 a nebo z roku 95 a to dělá výrazně jen Toyta a Honda. Mitsubishi mě vůbec nic neřiká. A jinak KDO NEJEL V TOYOTĚ JAKO BY NEŽIL :-))) -
« avensis
Kdyby měl někdo zájem tak mám Avensis TDi najeto 8 000km. Novej s touhle výbavou stojí kolem 800 000,-Kč mám ho za 450 000,-Kč pouze sedřený bok. Je to fungl novýýýý. Případně corollka šesti kvalt najeto 5 000km imitace WRC /pouze motor je TDi/ nabořená ze předu oprava max. 50 000,-Kč cena 280 000,-Kč. V čechách určitě neni, fakt krasavec. -
No odbornici jiste jsme!!! Ale take jsme docela slusny drbny. Pises o Mazde, jaky je vas nazor na tuto znacku. Ve Svycarech jsem castokrat zaslechl nazor ze je to japonsky trabant. A o Mitsubischi ze je to zbytecne koplikovane auto. Ale i presto na mezi me dalsi oblibene znacky patri prave Mitsubischi. Vlasne kdybych si mel vybrat, tak jedine TOYOTA, HONDA, Mitsubischi a SUBARU. -
« Re: Zima
Tak co já pamatuju tak celica se dělala pro evropu jen 1.6 a 2.0 /plus 2.0 turbo/ a to minimálně od roku 1986 až do roku 1994. Motor 1.8 se dělá až teď do "čtyřokejch". Před tim si nevzpomínám, že by v nějákem autě byl /ani v corolle/. Neberu to tak, že mám pravdu, ale fakt jsem se s 1.8 nikdy nesetkal až do roku 1994. Rád se poučim jestli máš jiné zkušenosti. -
No to, že jsme tu jen mi tři a takle jsme to nahnaly tak to je skvělý protože je jasně vidět, že jsem "odborníci" :-)) a máme co říct. V ostatních rubrikách se stejně jenom dohadujou který auto je jak skvělý a mi jim to tam musíme vysvětlovat, že ten kdo nejel v TOYOTĚ jako by nežil. Teď trošku vážnějc. Je to škoda, že tak malo lidí zná spolehlivost a jízdní vlastnosti toyot. Já si myslím, že je to hlavně reklamou protože v Německu se prodávaj jako na běžícím pásu a u nás na to kašlou. Prostě jsme malej trh. Tady se snaží menší automobilky který se chtěj prosadit všude. Z japonskej hlavně Honda a Mazda. se přesvědčovat reklamou. Bál jsem se, že časem se spolehlivost toyoty utopí mezi ostatními. Prostě, že všechny auta budou super, ale opak je pravdou. Poslední dobou slyšim nadávat i na Toyota prostě spoléhá na to, že si to tady koupí pár lidí který už vědí do čeho jdou a nemusej do značky aut na který bych si netroufnul "šáhnout" myslim třeba mercedes a hlavně bavorák.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
- stačí motor 1,6 na slušné ježdění s kombíkem ? nemusí se moc přetáčet, aby to jelo ?
- není kombi corolla moc malé ve vnitřním prostoru ?
- co stojí slušněji vybavená corolla v kombi 1,6 ?
Díky