TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
« Re: Mirek
Mirek ma to pise pekne ma ve vsem pravdu. Avensis je velice pekny auto a ten kdo si ho kupuje se nemusi bat spatne investice. Ale pouze z meho pohledu je trochu tezky na tu 1.6 a kdyz si vezmu ze chces kombi a v tom urcite neco vozit doporucuji 2.0. S 2,0 se nemusis bat si to rozdat nekde v Nemecku na dalnici urcite vyhrajes nebo ho aspon radne potrapis. S tou G6 se dela pouze jako 1.4i tridverove. Je to takova motorka. Diky tomu ze to ma kratke radici stupne tak to s tou 1.4 akceleruje velmi slusne!!! -
« Re: hop
Neee, ja se ptal na toho Avensise, von to chce na drocku, ted rozbil Toledo TDi a chce neco novejsiho. Ma na to asi 350, ale kdybych ho zlakal tak si nekde puci. Urcite chce TDicko a rad by mel i klima a tak. Toho pasata chce protoze je to velky - jak dopada srovnani prostoru Avensis X Passat? Nemyslim kufr, to je mu celkem jedno, ale sedacky vzadu a tak. -
« Re: 3 Stadte
Corolly WRC tam byly dve. No, je to takovy maly auto, prijede to do zatacky, odjedeto ze zatacky, cestou to dela takovy "vrrrrm" a to je cely. Vlastne hrozna nuda, akorat to furt vyhrava :-)))
To Celicy jsou jiny kafe. Tam vydis jakou to da praci poskladat 1.3 tuny do zatacky. U ty corolly mas pocit ze ma zespoda magnet nebo co. Jinak rallye byla perfektni. -
« Re: Mirek
Tak za prvé Mirku na corollu jsme nic neřikaly protože jsme tady kecaly o svejch toyotách. Já bych se nerad opakoval, ale v nějaký jiný rubrice jsem to už psal. Corolla je podle hodnocení TUV nespolehlivější auto na světě. Jenom tak mimochodem toyota je v tomto hodnocení pořád na prvnim místě jenom v deseti letejch jí předběhlo Porsche, ale ve dvanácti letejch už je zase první toyota. To je hlavní důvod proč si kupovat toyotu i za NĚKDY vyšší cenu, ale máš jistotu, že nebudeš pořád v servisu. S corollou kolega přepůlil Audinu ve 140km/h na Karlově náměstí. Audina šla na vrakoviště on s corollou odjel/můžu ukázat fotky/. Já vim, že je to prase 140km/h v centru Prahy.:-))))). Jinak u Avensisu má kombi vnitřní prostor 530 až 1000litrů. Linea Terra má 2x air. Linea Sol má i boční. Obě maj ABS, boční vyhřívání zpětnejch zrcátek, elektornický předpínáče bezp. pásů plus omezovač tlaku, dálkový ovládání s centrálem, přední brzdy jsou kotoučové s vnitřním chlazenim. A konečně je úplně novej podvozek. Ten je fakt dokonalej i na to, že je to kombi tak se min. naklání /nový závěsi kol/ takže snese i trochu toho brutálnějšího zacházení. No a k tomu motoru. To víš, že ta 1.6 neni Supra, ale 81 kW neni málo a je fakt, že motory maj dokonalý. Na benzínovej motor jsem osobně viděl corollu která měla natočeno bez GO 480 000km a jela jen na seřízení ventilů. Tady se ti ty vložený prachy vrátěj. A jen tak mimochodem nech se svést s 1.6 Avensisem a myslim, že jsi neseděl v tišim autě to je fakt až neuvěřitelný. Jestli se rozhoduješ mezi corollou a avensisem tak je to jenom asi podle toho kolik času v autě trávíš. Avensis je přeci jenom už střední třída, ale kámoš má tu novou corollu G6 /šesti kvalt/ a je to fakt svezení i po rozmlácený Praze. Fuj to jsem se rozkecal, Martin a Hopem mě určitě doplněj případně opravěj. Klidně se ptej i na srovnání mezi jinejma autama a toyotou zkušenosti máme. Mi tě zradostí od jinejch aut odradíme ;-) -
« Coralla
Tahle nabidka co pisu Mirkovi, plati pro vsechny a je casove omezena. Corolla 1.4i Liftback bila, nebo cervena. Predni okna v el. + zrcatka, radio, imobilizer, otackomer, tusim lakovane narazniky, a hafo dalsiho. Porizovaci cena 440000,- ted po 1/2 s cca. 10-15000,-Kc za 315000,- Vcetne garanci a vseho co nalezi k novemu vozu.