TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« Re: CarinaE 2.0
Tak Carina je zrovna MOJE nejslabší auto z Toyot, ale nějaký peníze už ti tam napsal Hop. Takže já ti akorát můžu říct, že tu cenu jsme schopný hodně stlačit. Tim myslim DPH a clo :). Jinak věřim tomu, že jsem schopnej sehnat nějakou bouračku tak za 200 000,-Kč plus oprava tak max. za 50 000,-Kč a to už by vypadala fakt dobře. Slova bouračka se nelekej může to bejt taky jenom sedřenej bok. Prostě žádnej náraz do "rámu". Jsou bouračky a bouračky. -
« CarinaE 2.0
Ve svycarsku stojej v autorizovanejch servisech 15-25 tisic franku (21.3 Kc), maji najeto 7-90 tisic km. Clo je 25% a DPH 22%. Spravni poplatky za prihlaseni sou radove tisic. Tedy jestli dobre pocitam ofiko je to asi pul melounu 8<0 ... Ale myslim ze bychom to mohli umet levneji ;-) Mas li zajem hop@rallysport.cz -
« Re: Mirek
TO MARTIN: Martine, samozřejmě jsem viděl oficiální webovou prezentaci Avensis - viz. LINX automagazinů. ALE byla to slabota. Nehledě k tomu, že se člověk musel ptokousávat přes nesmyslné otázky typu : Kdy vznikla Thonetova židle apod. NA TO NEMÁM JAKO SPRÁVNÝ DRIVEMANN VUBEC ČAS. No a jinak si rád vzpomenu na oficiální prezentaci TOYOTA CARINA v Německu, tak asi 6 let zpět. Byly to krásné opičky na stromě a celý prales se divil - TOYOTA CARINA E - nic není nemožné !!!!!!!! byla to krása. -
« RSVP 7.11. v 11:00
Panove a to i vy pozorovatele co nejste aktivni dopisovaci!!! Muzete se ohlasit a dat tim vedet ze se chystate na nas sraz!!! Ja jen abychom meli predstavu kolik se nas sejde. Take by jsem ocenil kdyby jste se priznali zda prijdete sami ci s doprovodem kamarada/ky. To to je pouze pro organizacni ucely. Abych vedel kolik se nas tam sejde!!! a podle toho zaridili program. Uznate ze je rozdil v priprave programu pro 2 lidi a nebo pro 15!!! -
« sraz
Tak jsem právě Celicu prodal. :-( Takže na sraz už s ní nepřijedu, ale žádný strachy už je na cestě jiná. Samozřejmě to bude chvíly trvat než jí dám do pucu. Takže zatim jsem se stal chodcem :-) a za čtrnáct dní bych mohl mít aspoň corollu. Takže tehle výkend určitě nepřijedu a ten příští bych to viděl tak na 50%. Jedině,že bych přijel nečim jinym, ale na sraz toyota clubu mi to přijde fakt blbý.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!