TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« Re: sraz
No co chces slyset. Bylo nas tam tak +-150 ze jsme se tam sotva vesli. TOYOTA trestila oci a vitali nas jako navstevniky z marzu. :-) Ne byli jsme tam sami dva s HOPem, velmi prijemne jsme si pokecali, take jsme meli dlouhy obed a docela slusne jsme zazavodili na osichajici trati. -
« Re: Australie
Pro ty, kteri to jeste nevedi: 1.Makinen, 2.Sainz 0:16.5, 3.Auriol 0:25, 4.McRae 0:31.6, 5.Kankkunen 0:56.1 6.Loix 3:54.2. Sainz na zacatku posledniho dne "dokazal" ztratit behem trech RZ 1:25 z naskoku na Tomiho.... Velmi dobry vykon predvedl Auriol. Smulu mel Burns, ktery byl 2 RZ pred cilem na ctvrtem miste se ztratou necelych 5 vterin na vedouciho jezdce a po predposledni RZ musel odstoupit. -
« celica
Celicu už Vám můžu ukázat. Je u Přibramy v dílně. Dělá se na ní aspoň doufám :). Až ji doděláme tak se Vám přijedu pochlubit. Teda jestli budete chtít. Příští tejden bych Vám mohl zatim ukázat corollu G6 až pojedu přes Prag. I když při tom tempu jak to jedem teď tak to bude spíš tak za čtrnáct dní:( -
« Re: RSVP 7.11. v 11:00
Ach jo:(. Já jsem to tušil, že mě to akorát krásně nevíjde. Bohužel do Prahy pojedu, ale až v neděly. U mě je to hrozný v tom, že já nikdy nevim co bude zejtra natož něco plánovat na tejden dopředu. Se.. mě to, ale stějně bez toyotky bych si připadal jak bez rukej. Já vim, že jsem Vás asi velice potěšil, ale určitě to napravim slibuju jako jiskra jasná :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!