TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
« Re: sraz
No co chces slyset. Bylo nas tam tak +-150 ze jsme se tam sotva vesli. TOYOTA trestila oci a vitali nas jako navstevniky z marzu. :-) Ne byli jsme tam sami dva s HOPem, velmi prijemne jsme si pokecali, take jsme meli dlouhy obed a docela slusne jsme zazavodili na osichajici trati. -
« Re: Australie
Pro ty, kteri to jeste nevedi: 1.Makinen, 2.Sainz 0:16.5, 3.Auriol 0:25, 4.McRae 0:31.6, 5.Kankkunen 0:56.1 6.Loix 3:54.2. Sainz na zacatku posledniho dne "dokazal" ztratit behem trech RZ 1:25 z naskoku na Tomiho.... Velmi dobry vykon predvedl Auriol. Smulu mel Burns, ktery byl 2 RZ pred cilem na ctvrtem miste se ztratou necelych 5 vterin na vedouciho jezdce a po predposledni RZ musel odstoupit. -
« celica
Celicu už Vám můžu ukázat. Je u Přibramy v dílně. Dělá se na ní aspoň doufám :). Až ji doděláme tak se Vám přijedu pochlubit. Teda jestli budete chtít. Příští tejden bych Vám mohl zatim ukázat corollu G6 až pojedu přes Prag. I když při tom tempu jak to jedem teď tak to bude spíš tak za čtrnáct dní:(