TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
« Re: TLC 90
No, V8 4,7 litru - tam se snad neda hovorit o nedostatku sily... Ale ja jsem celkem mirumilovny a jemny clovek a prirode s snazim ublizovat co nejmene. No a na ty kolemjedouci auta plati spis zrezle spinave a otlucene blatniky a narazniky nez vykon motoru. Je totiz fakt, ze od te doby, co jezdim v offroadu, tak mam taknejak automaticky prednost .... -
« Nazdar
Panove, bohuzel se musim na par dni odmlcet protoze odjizdim na par dni mimo. Drzte pozice, piste a drzte palce Sainzovi, ted po 18 RZ jede na druhem miste za McRaem. Makinen, pokud jeste nevite, tak odstoupit, protoze vcera zcele urazil prave zadni kolo o betonovy sokl. Sainz ted musi dojet nejhure ctvrty aby zistkal titul. VIVA TOYOTA - SAINZ s pozdravem Cago -
« Re: TLC 90
Vybral jsi si OPRAVDU skvěle. Je to jediný opravdový tereňák /pojízdná tělocvična/. V teréních autech jsi dosáhl na vrchol hope protože Landcruiser 100 to už je jenom o něco větší tělocvična :-))))). Jenom tak naokraj pár toyot jsem už dal do kupy, ale Landcrusera ještě ne. Mám takovej pocit, že střecha /jen vana/ stojí 70 000,-Kč :))) fůůůůůj to je nechutná cena. Držim ti palec ;) -
« Re: Tak co?
TO RISA: Krásný víkend všem matodorům od TOYOTY!!! Ríšo,díky za vzkazy k dovozům z ciziny. Asi to bude pořád nejlepší cesta k 100% autu. I když asi už to nebude tak výhodné jako před 2-3 roky. No a v pondělí vzhůru do nové kola diskuze. AŤ je TOYOTA první, jako VŠUDE !