TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« Re: Avensis 2,0
Ten podvozek je takovej protože Toyota si dala za úkol udělat auto s vynikajicími jízdními vlastnostmi. Proto by se nemělo srovnávat třeba s Celicou. Tohle má bejt pohodlný rodinný auto. Proto to není hopsající koza, ale kára která se valý po silnici těžce pohodově. Jinak desing Avensisu je u mě nejlepší ze všech aut střední třídy. -
« Avensis 2,0
Mimo jine jsem mel na tri dny puceny Avensis 2,0 nejvice me uchvatila spotreba. V zivote bych neveril ze ja ujedu na nadrz 600km. Velmi mile me prekvapila dynamika motoru i presto ze je to docela slusna "krava", dale velmi hbite a silne brzdy, ty me potesili predevsim na dalnici, kdyz to z nicenic stalo. Velmi velky kufr (tak na ctyri mrtvoli, nebo golfove begy). Velmi pohodlny posaz a dostatek mista na zadnich sedackach. Co me naopak zklamalo byl posaz na prednich sedackach je hrozne vysoko, takze jsem lehce trpel zavrati ze vypadnu. A jeste jedna vec: podvozek, na muj vkus az prilis mekky, lec pohodlny, moc se to auto naklani v zatackach coz cloveka s trochu chatrnym nervem muze dovest az k tomu ze zacne zmatkovat. -
« Re: Martin
To nebylo ostre WRC, TTE ma od jara 1999 delat v maloserii Corollu ktera vychazi z prave ostre verze. Tahle ma motor 1,6 20V s 165PS a nahonem na vsechny. Ma 6 stupnovou prevodovku, ktera vychazi z G6. Zrychleni je taky "docela" slusne, pro srovnani asi jako Celica GT (ale to je 2,0). Interier u tohoto kusu byl zajimave kombinavanej s prvky standartni Corolly, vcetne bezpecnostnich prvnku. Sedacky byly velmi pohodlne. Aspon pro me, tvrde, tesne a presne obejmuli telo. Takze pri sportovni jizde se clovek staral akorat o auto a nemusel mit strach ze za jizdy vypadne. :-) No co jeste ptejte se snazil jsem se toho pochytat co nejvice, ale mel jsem z tech vsech dojmu docela slusnej gulas. Nejvice me sere ze jsem nemel s sebou fotak.
Jeste mam pro Vas mensi hadanku, vite jakym autem jezdi Bill Gates? -
« Re: carloz
Tak uz jsem zpet s infarkem myokardu!!! Malem to se mnou seklo. Dozvedel jsem se to nejdrive od HOPa a pak jsem to videl na vlastni oci, kdyz jsem se dival na TV v dalnicnim bistru. Ty si tam o me museli myslet ze jsem uplne zblbnul. Protoze jsem nezrizene rozcilil :-) Tohle se opravdu stane pouze jednou za cas. Neco, co to musim jeste presne zjistit, na spodku motoru a zacal tect olej a ten nasledne zacal horet. *, je to obrovka smula, ale muj vztah k teto znacce je nemeny. Ted jsem ukrutne hotovej takze jdu spat, ale jen co procit tak vam budu vypravet. Mel jsem jenom kousek, ale mel jsem, v pradle novou Corollu a`la WRC se cca. 165 PS a nahonem na vsechny. -
« Toyota Carina E XLi 1.6 SPOTŘEBA
Byl jsem v létě v Chorvatsku, a s plně naloženou Carinou + 4 osoby jsem celou cestu tam i zpět absolvoval za 5,7l/100km. Řekl bych že je to neuvěřitelné, ale je to tak. Celou cestu se jede po dálnici (jel jsem 130-150) a zbytek cesty jsou hory cca 400km. Očekával bych tak 9l.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!