TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« motor cafe
Tak jsem si pročítal okolní rubriky většinou jsem se nezůčastňoval akorat snad "Japonci versus evropani", ale proč to píšu přečtěte si rubriku "Auto je lepší než vlak" nebo nějak tak. Co si o něm myslíte?? Takový silně ujetý :-)))). To musí bejt snad něčí slohová práce. -
« Re: celica 2.0
Risa: "Toyota Celica Turbo 4WD Carloz Seinz Limited..." Trochu doplnim - tohle je predposledni model, nasledujici je s oznacenim GT-Four a ta se v Evrope prodavala do konce roku 95 a stala (na prepocet) cca. 1,5 mil. Jeste pro zajimavost Supra stala 2,2 mil. po zavedeni MWS (ve Svycarsku). Zkoncila uplne stejne jako Celica. Cely prodej zkoncil z duvodu ze neni evropsky trh pro tyto vozy zajimavy, mala prodejnost. GT-Four i Supru a to jak v uprave s 255 PS, tak i s plnym vykonem 330 PS, muzes zakoupit v Americe! -
« CARINA
NIC NENÍ NEMOZNÉ.KOUPIL JSEM SI NOVOU CARINU.
(3L 144KW AUTOMAT)chtel jsem se jen podelit o
neprekonatelný zázitek ze svezení s touhle nádhernou potvůrkou. Pokud nikdo zvás, zarytých
toyotáků, bude chtít vzít na malou okruzní jízdu
po CR rád vyhovím. (Nehlašte se ti kdo nesnesete
alespon 240 km/h.)Hodne benzínu preje Mek. -
« Re: celica 2.0
No chtělo to napsat rok výroby. Jinak je pravda, že 1.6 STi je taková živější felda /myslim samozřejmě motorově/. 2.0 GTi už je řekl bych velice slušná mrška, ale nemá takovej zátach od spodu. Vynikajicí je jízda od 3 500 ot. to tam bouchnou saze a jede to jako svině :))). No, ale jestli jseš rodilej "sportovec" tak musíš sáhnout po turbíně 4WD. Samozřejmě to stojí o nějakou korunku navíc. Psal jsem o Celice r.v.86-90, ale to samí platí i o r.v.90-94.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!