TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
« Re: ford
hmm tak to je slušný ;). Tak to stavíš alternativní pohon na muziku :-)). Když budeš chtít tak ti můžu poslat fotky s popisama clarionu a denon. Za super ceny, ale to ty víš. Nezapomeň na kondenzátory při takovym odběru je to fakt nutnost aspoň půl faradaiové /tak nějak se to píše/. Doufám-že to uslyšim až to bude hotový?? -
« Re: ford
Jo, to je fakt s tou zivotnosti. Ale co chces, 10000 otacek netoci jen tak nejaky motor. K hudbe: zatim mam jenom Kenwooda radio, ten Clarion zesik, Kenwood zesik(600W sin.). Musim jeste koupit 2x sub(asi Em-phaser nebo Cerwin Vega) a repracky pro Clariona(az podle rozmeru auta).Vlasta. -
« Re: celica
No to snad neee. Tim mě chceš říct, že budeš kupovat turbínu??? Já musim přijet abych viděl ještě tuhle co máš. Jinak mám možnost dovést Mitsubishi /nebo jak se píše :-)/ 3 000GT r.v.97 za půl melounku i když to není naše značka tak je to fakt bomba kára, ale to jenom tak naokraj kdyby někdo nevěděl co ze zlaťákama :-))) -
« Re: celica
Neprehanej, muj Cosworth mel jen 192kW. Po Praze jsem s nim nejezdil, v centru jsem byl snad dvakrat. Bydlim na okraji Prahy, takze nebyl problem vytahnout ho na okresky. Kdyby neodeslo to turbo a vacky, tak ho nikdy neprodam, ale davat 80.000,- za opravu se mi fakt nechtelo. Ale uz moc kecam, tady je to o Toyotach.Cau. -
« Re: celica
Opět 1.8 rok 96. Bohužel opět tento motor, ale i tak jezdí velice pěkně. Jsem maximálně spokojen aspoň nemusim platit takovou pojistku jako Martin :-))). Promiň, zase ti to jede. Jinak Vlastovy nestačí nic to je specialista na výkoné motory co má pod 200kW tak to u něj neni auto viď?:-) Jen počkej já ti seženu nějakou lahůdku. Hele kde s tim jezdíš nebo spíš jezdil? Po Praze :-))))))))? Je fakt, že v takovym autě se nepobliješ protože když se ti chce tak sešlápneš plyn a je to spátky :-))).