TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
« Re: Babo raď
Ještě ji nemám,ale mám tři nabídky dokonce jeden udává motor o objemu 2,5 litru?Prostě potřebuji větší vůz a TOYOTA CAMRY se mi líbí,ale mohu skončit i u jiné značky jako třeba SUBARU,MAZDA 626,OPEL OMEGA apod.Teď momentálně používám Opel Kadett 1,6D CARAVAN a ten dosloužil.Potřebuji změnu do 2,5 litru objemu a už ne diesel,ale přesto děkuji za odpověď. -
« Re: Babo raď
No tak s Camry jsem ještě nejezdil. Na Camry to musí bejt docela chorej motor? Já nevim co sháníš za informace. Já jediný na co jsem přišel u Toyot starších tak 10 let je to, že ti nastartujou jen studený a teplý startér ani neťukne. Je to v tom, že kontakty jsou měděný a časem se ta meď upálý. Já tady mám chlápka kterej mi tam navařil ze sříbra a věřim, že to bude jezdit do roztrhání těla /nebo auta/. Stálo to asi 500,-Kč. Mimochodem nic jinýho jsem nikdy nezjistil a to u žádnýho typu. Napiš jak jezdí ten motor. Jinak z mejch zkušeností jestli jsi to koupil takle starý tak pokuď chceš mít auto ready tak by jsi měl vyměnit čepy, tlumiče a destičky. Nevěř, že by to původní majitel dělal před tebou. Filtry, olej a svíčky je samozřejmost. -
« Re: Jardo
Jinak je to model jen pro Japonsko . Kdybys ses chtěl podívat na sériové Imprezy model WRX tak si najdi www.subaru.cy.net . Jsou to jen modely pro pravostranné řízení , ale ty výkony stojí za to . Třeba Impreza 2,2 s turbo motorem ( vyrobena série 400 ks ) výkon 380 koní , 100 za 3,8 vt . -
« Re: Jardo
Tajně se šušká , že bude nový model Imprezy . V Japonsku je od loňska v prodeji Impreza casa blanca . Je k vidění na www.subaru japonsko . Jinak jsem nikdy neříkal a nepsal , že Toyota je špatné auto a vím taky , že Frey by neprodával ve svých autosalonech při Subaru značku , která by byla špatná . Já jsem spíš zabrousil na pokec a trochu si jen rýpnout . Jarda -
« Re: Auriol
Jo jo, Auriol mel urcite nejake problemy, coz bylo videt na servisu po 3 RZ. Ja mel, ale na mysli vykon ktery podaval po cely cas souteze. Dokonce Auriol se take potykal v druhe etape s nejaky promem motoru. Panizzi jel na SUBARU vytecne!! Prece jsem to napsal :-) Ted vazne, Subarka jsou vytecna auta a je to moje nej znacka po Toyote.