TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
« Slusnost
V Ziline, blízko nás je novopostavena predajna
At Zilina, predávajú tam Toyoty, Lexusy a Ivecá.
Ale jak sa slusne správajú, to je az neuveritelné.
A aj na výstavách. Ked som poprosil o prospekty, od Nissana ma vyhodili, ale v Toyote mi namiesto jedneho dali desat prospektov.Proste super.Vedia sa slusne spravat, co u niektorych dealerov neni v normale.Howg -
« Re: spolehlivost
Je to totálna pravda. Máme Corollu tri roky a este sme ju do servisu nedali. Ale aby som bol presny tak v servise bola dva krat. Raz nam prasklo sklo od kamienku a raz sa otec pokusal pri menšej rychlosti radit bez spojky.Ale je to good auto, pri 6000 otaCKACH je to pekne turbo,
slusne predbieha, nestrajkuje a to ma motor 1,3.
Howg -
« Re: Carloz
No je fakt, že si dávaj fest do těla. Mě spíš překvapuje, že se nebojej ty diváci. Snad při Monte Carlo tam někomu zdechlo auto a tušim,že Kankunen to tam rval a ty lidi furt to auto tlačily a uskakovali na poslední chvíly. Tam stačilo aby někomu uklouzla noha na tom ledě a byly by pěkný záběry pro Novu. -
« Re: Carlos zatím třetí!
O Africe říkaj všichni jezdci, že je to závod Toyota týmu. Tak se necháme překvapit co Carloz z Auriolem /doufám-že se tak píše správně :)/ ukážou. Tady bude opravdu potřeba hlavně auto který to vydrží je to hodně rychlá a tvrdá trať a subaru má výhodu v tom, že má už svoje auta vychytáný. To mě příjde, že toyota tým od té doby co měla famózní úspěchy s Celicou, tak nemůže corollu vyladit na 100%. Nepíše se mi to lehce, ale prostě mi to tak příjde. Vám se to nezdá?