TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
« Re: pořadí
No musim fakt uznat, že mě Colin překvapil. To, že je skvělej jezdec to je jasný, ale tohle je síla. Takle byl nadupanej snad jen Sainz. Všimáte si těch čím dál menších rozdílů mezi Sainzem a Auriolem. Myslim, že z něj roste velkej jezdec. Jinak Colin má prý končit po sezoně a přestoupit na F1. -
Tak v tuhle chvíli jsou čtyři z prvních osmi aut Toyoty. To je sqělé! Doufám ľe jim to vydrľí! Uľ odpadli oba Seaty (oba havárie), Kankunen (Subaru - motor), Gronholm (Mitsubishi - spojka). Takľe jestli Sainz i Auriol dojedou, tak získají minimálně 3 body do MS značek, i kdyby dojeli poslední - podle nového systému bodování. -
« Re: pořadí
Nóó, já bych si tak jistej nebyl ... Kdyľ i Sainz říká ľe "Colin is really flying"... Mimochodem teď Colin vede o 48 vteřin a za ním je v jedné minutě naskládanejch 7 daląích. 48" po 11 RZ je opravdu hodně. A s tou spolehlivostí - uvidíme. Je to jeątě dost mladý auto na to abych něco předpovídal. Ale hřeje mě ľe 2. a 3. jsou Toyoty (jo a taky 11. 12. 17. a 19.) -
« Re: really
No joo. Táta koupil Volvo a synáček v ničem jiném nejel tak je s toho hotovej a bude vyprávět jak si kupuju každý dva roky novou káru. Mimo jiné kdyby koupil Toyotu tak jí může měnit až po třech letech /záruka/, ale protože to mění po dvou letech tak nepotřebuje žádný spolehlivý auto. Ty dva roky by měl vydržet i Ford. -
Zalezi na tobe jaky jsi clovek a jake mas naroky. Chces si zasportovat doporucuji Celicu. Chces levny svezeni a male auto do mesta - na jare se objevy Yaris s cenou cca. 190tis. Mas rodinu kazdy weekend se stehujes na chatu - Avensis nebo Corolla combi. Mas rad velke limuziny - Camry a s V6 motorem to je fakt delo. A nebo to vezmem z jineho soudku a to je Lexus! Mas chut na courani prirodou, fajn tak co nejaky off-road RAV4 vyborny auto a jeste lepsi je Land-Cruiser. Sice nabidka na ceskem trhu je dost uzka, ale dase taky docela slusne vybrat protze to co jsem zde vyjmenoval to je jenom cast nabidky. Zvaz sve naroky a pak se muzeme zacit bavit o jizdnich vlastnostech, vykonu atd. -
« Re: středa
Jééé šmangote. Já už jsem tam byl v neděli byl to ukrutnej fofr. Vaše čísla mám v PC a k němu jsem se nedostal. Napíšu Vám ještě každýmu. Hope já vim, že už si o mě snad myslíš, že jsem taky jenom virtuální, ale Martin už mě viděl živího i auto. Měl jsem tam zamluvenou corollu a musel jsem si jí odvést hned. Jinak tel. mám jinej pošlu ti ho, ale máš vůbec stejnou adresu?