TOYOTA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota
-
« Re: Toyota a krása - dve rozdielne slová?
Kluci se uz vyjadrili. Ted tedy ja! Zaplat panbu, ze vsichni lidi nemaj stejnej vkus, nedokazu si predstavit, ze by treba vsechny baby chodily uplne stejny. A v tom je ten puvab. Ja jsem z nove Corolly taky nebyl nijak nadcenej, ale uz jsem si nani zvykl a libi se me, Avenesis je to same. Ja jsem zvykli na sportaka, takze uz v prosinci roku 1997 jsem byl ten co kritizoval podvozek Avensisu. Ale co, to je auto uplne jine kategorie takze je s tim nutno pocitat. Ve srovnani se 406 nevim, nikdy jsem v tom nejel a ani netouzim, jsem dost konzervativni co se znacky tyce (HOP i Risa potvrdi). -
Hmm rozhodně nám myslim nevadí když někdo má něco proti a chce se o tom bavit pokuď možno slušně a ne jak někdo kdo o tom ví prd a jen tu něco plácne. Takže jsme naopak rádi, že tu taky někdo řekne něco proti Toyotě :)) K tomu desingu je fakt, že se někomu nelíbý nová corolla. No musim uznat i já /i když nerad/, že to s tou nekonvenčností asi přeháněj. Je to otázka vkusu někdo je z ní hotovej někdo zvrací. Hodně lidem se třeba nelíbý i Focus a mě třeba jo i když Ford bych nechtěl ani zadarmo. Avensis mi příde jako vysloveně hezkej, ale stejně jako Hop jsem hotovej s té situace co popisuješ. Je jasný, že když má auťák říditelnou zadní nápravu tak chování v zatačkách je výrazně lepší. Avensis dostal totiž při vývoji úplně novou nápravu, zaměřenou na špičkové jízdní vlastnosti. Není rozhodně tvrdej, ale proč taky když je to rodiný nebo spíš pro podnikatele, hlavně zaměřený na pohodlý. Nejel si taky náhodou na podhuštěnejch gumách nebo s "mrtvejma" tlumičema. Rozhodně se naklání, ale to je daný těma tlumičema a neznamená to, že je nestabilní. Má hydro-pneumatický tlumiče. -
No, je pravda, ľe ne vąechny Toyoty se mi líbí. Logicky. Ale na jejich obranu bych chtěl říci dvě věci. Zaprvé vzhled tvoří jen část přitaľlivosti auta - ta větąí část se projeví aľ kdyľ si na to auto člověk zvykne. A za druhé, nelíbí se mi téměř výhradně modely dělané pro evropu. Větąina japonských nebo amerických se mi líbí. A pak jsou tu vyloľeně krásná auta jako je třeba Celica nebo Supra. Co povaľuju za mnohem závaľnějąí je tvoje porovnání Avensisu a 406ky. Je fakt, ľe 406ka má samořiditelnou nápravu - a to je zřejmě ten důvod, proč sedí lépe. Měl si moľnost ověřit jeątě jiné auto podobné kategorie v podobné situaci? Jde mi o to, jestli je Peugeot tak dobrý nebo Avensis tak ąpatný. -
« Toyota a krása - dve rozdielne slová?
Vážení, vidím že toto fórum je jedno z nafrekventovanejších, tak som sem zavítal. Vidím však, že tu je to len debata v trojici - Martin, Ríša a Hop - asi všetci fanatici do Toyot.
Čo však, keby som pichol do osieho hniezda a dal vám otázku: myslíte si že sú Toyoty pekné? Z vlastnej skúsenosti viem, že napr. Corolla 5-dver. sa nepáči takmer nikomu (viď fórum Najhnusnejšie auto), čo mi potvrdzujú aj ludia v mojom okolí. RAV 4 - teda hlavne krátka verzia - to isté. No a dnes sme s kolegami cestou na obed obzerali na parkovisku Avensis kombi - no comment... Tak zhovadiť ten zadok by dokázal málokto...
Neberte to tak, že vám kazím diskusiu. Ak niekto z vás 3 napíše, že sem nemám písať, tak nebudem. Berte to len ako postreh tých, ktorí nie sú fanatikmi Toyoty (BTW: ja sám som sa v Avensise skoro zabil, dôvod: nesedí na ceste. Bol som totiž zvyknutý na P 406, a nevedel som, že vyhýbací manéver vo vyššej rýchlosti, ktorý 406-ke nerobí problém, Avensis proste neznesie. V tomto sa Avensisu vyrovná Octavia, a na tú proste nemám dobré slovo.). Očakávam Vaše reakcie !!! -
« Re: pořadí
McRae jede velmi dobre a Focus taky jede. Vubec bych rekl z toho co jsem zatim videl, ze nejlepe pripraveny na sezonu jsou Ford a pak Toyota. Subaru ma letos bohuzel moc smuly a Mitsubishi o tom radsi psat nebudu, protoze chovani jejich prvniho jezdce je .......
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!