TOYOTA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Toyota

• 00 Reagovat !

foto

26.03.99  14:17

« Pallas

Tak co je včera jsem viděl jak se sem koukáš, ale žádný reakce. To jseš tak spokojenej s našima odpověďma?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.99  00:00

« Re: Toyota a krása - dve rozdielne slová?

Kluci se uz vyjadrili. Ted tedy ja! Zaplat panbu, ze vsichni lidi nemaj stejnej vkus, nedokazu si predstavit, ze by treba vsechny baby chodily uplne stejny. A v tom je ten puvab. Ja jsem z nove Corolly taky nebyl nijak nadcenej, ale uz jsem si nani zvykl a libi se me, Avenesis je to same. Ja jsem zvykli na sportaka, takze uz v prosinci roku 1997 jsem byl ten co kritizoval podvozek Avensisu. Ale co, to je auto uplne jine kategorie takze je s tim nutno pocitat. Ve srovnani se 406 nevim, nikdy jsem v tom nejel a ani netouzim, jsem dost konzervativni co se znacky tyce (HOP i Risa potvrdi).
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.99  11:21

« Re: Japonci vs. evropani

Já myslim, že ten Ozzy to za nás "vyřešil" sám :))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.99  11:10

Hmm rozhodně nám myslim nevadí když někdo má něco proti a chce se o tom bavit pokuď možno slušně a ne jak někdo kdo o tom ví prd a jen tu něco plácne. Takže jsme naopak rádi, že tu taky někdo řekne něco proti Toyotě :)) K tomu desingu je fakt, že se někomu nelíbý nová corolla. No musim uznat i já /i když nerad/, že to s tou nekonvenčností asi přeháněj. Je to otázka vkusu někdo je z ní hotovej někdo zvrací. Hodně lidem se třeba nelíbý i Focus a mě třeba jo i když Ford bych nechtěl ani zadarmo. Avensis mi příde jako vysloveně hezkej, ale stejně jako Hop jsem hotovej s té situace co popisuješ. Je jasný, že když má auťák říditelnou zadní nápravu tak chování v zatačkách je výrazně lepší. Avensis dostal totiž při vývoji úplně novou nápravu, zaměřenou na špičkové jízdní vlastnosti. Není rozhodně tvrdej, ale proč taky když je to rodiný nebo spíš pro podnikatele, hlavně zaměřený na pohodlý. Nejel si taky náhodou na podhuštěnejch gumách nebo s "mrtvejma" tlumičema. Rozhodně se naklání, ale to je daný těma tlumičema a neznamená to, že je nestabilní. Má hydro-pneumatický tlumiče.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.99  10:52

« Re: pořadí

No pry nevyhrály jenom kvůli těm dvou zrušenejm RZ. No možná se jen tak vytahujou, ale je fakt, že zrychlovaly čím dál víc. Jinak je to super úspěch obě auta na bedně. :))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.99  23:12

No, je pravda, ľe ne vąechny Toyoty se mi líbí. Logicky. Ale na jejich obranu bych chtěl říci dvě věci. Zaprvé vzhled tvoří jen část přitaľlivosti auta - ta větąí část se projeví aľ kdyľ si na to auto člověk zvykne. A za druhé, nelíbí se mi téměř výhradně modely dělané pro evropu. Větąina japonských nebo amerických se mi líbí. A pak jsou tu vyloľeně krásná auta jako je třeba Celica nebo Supra. Co povaľuju za mnohem závaľnějąí je tvoje porovnání Avensisu a 406ky. Je fakt, ľe 406ka má samořiditelnou nápravu - a to je zřejmě ten důvod, proč sedí lépe. Měl si moľnost ověřit jeątě jiné auto podobné kategorie v podobné situaci? Jde mi o to, jestli je Peugeot tak dobrý nebo Avensis tak ąpatný.
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.99  18:56

« Toyota a krása - dve rozdielne slová?

Vážení, vidím že toto fórum je jedno z nafrekventovanejších, tak som sem zavítal. Vidím však, že tu je to len debata v trojici - Martin, Ríša a Hop - asi všetci fanatici do Toyot.

Čo však, keby som pichol do osieho hniezda a dal vám otázku: myslíte si že sú Toyoty pekné? Z vlastnej skúsenosti viem, že napr. Corolla 5-dver. sa nepáči takmer nikomu (viď fórum Najhnusnejšie auto), čo mi potvrdzujú aj ludia v mojom okolí. RAV 4 - teda hlavne krátka verzia - to isté. No a dnes sme s kolegami cestou na obed obzerali na parkovisku Avensis kombi - no comment... Tak zhovadiť ten zadok by dokázal málokto...
    Neberte to tak, že vám kazím diskusiu. Ak niekto z vás 3 napíše, že sem nemám písať, tak nebudem. Berte to len ako postreh tých, ktorí nie sú fanatikmi Toyoty (BTW: ja sám som sa v Avensise skoro zabil, dôvod: nesedí na ceste. Bol som totiž zvyknutý na P 406, a nevedel som, že vyhýbací manéver vo vyššej rýchlosti, ktorý 406-ke nerobí problém, Avensis proste neznesie. V tomto sa Avensisu vyrovná Octavia, a na tú proste nemám dobré slovo.). Očakávam Vaše reakcie !!!
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.99  18:16

« Japonci vs. evropani

Nacihnete tam! Nekdo se tam snazi diskutovat o spolehlivosti Toyot. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.99  16:46

« Re: Dolák

Mas pravdu asi je opravdu moc tezka. Integra pry vychazi z podkozku Civica a ta velikost je pouze opticky klam. Jinak na G6ky jsem koukal, jedou velmi slusne!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.99  16:43

« Re: colin a F1

Uz se na nej tesim, jsem zvedav jak mu to pujde!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.99  16:42

Tak jsme obsadili druhe a treti misto. 2. Sainz, 3. Auriol. Prvni je McRea
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.99  13:38

« colin a F1

hope to bylo myslim i v naší TV a Colin tam opravdu řídil nějakou formuli nevim jestli to byla F1. Měl na tý svý vysmátý hlavě tu jeho 555 přilbu a řikaly, že by chtěl přestoupit. Já vim, že to mohly novináři zase překroutit jako většinou, ale ..
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.99  13:34

Tak jsem koukal na ty celici a můžu ti říct, že kdybych měl prachy tak do ní jdu. To musí bejt svezení jako svině :)))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.99  13:29

To, že jede Colin dobře mě až zas tak nepřekvapuje, ale co mě překvapuje to je Ford, že by neklek? ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.99  13:25

No jo Martine, ale těch peněz...Přál bych ti alespoň nějakej závod. Mě se o tom jenom zdá.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.99  11:23

Auriol jede naprosto výtečně, Sainz klasicky dobře. No a s tim Colinem v F1, to bude nějaká kachna. Ono jezdit rallye je něco ale úplně jiného neľ okruhy. Moľná ľe někde prohlásil, ľe by se v tom rád svez, ale váľně myąleno to nebude.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.99  11:19

Celica je na F2 straąně velká a těľká. I na čtyřkolku je to uľ dost velký auto. Vona i ta Jandíkova Integra vypadá na trati dost unyle. Rozhodně Civic v jeho rukou vypadal mnohem líp. Mě by teď nejvíc lákala Corolla G6 v N/1400.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.99  11:14

Tady jsou ty Celicy a jiná auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.99  11:14

McRae jede velmi dobre a Focus taky jede. Vubec bych rekl z toho co jsem zatim videl, ze nejlepe pripraveny na sezonu jsou Ford a pak Toyota. Subaru ma letos bohuzel moc smuly a Mitsubishi o tom radsi psat nebudu, protoze chovani jejich prvniho jezdce je .......
  • « 00 Reagovat !

foto

24.03.99  11:06

1,25 mil. to je docela slusnej balik. Ale na druhou stranu ma pravdu Risa ve srovnani s cenou noveho dvoulitru.......
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…